Native sadržaj 23. svibnja 2024.

Ideš na krštenje, krizmu ili pričest i još nemaš poklon? Imamo odličnu ideju

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pri odabiru savršenog poklona, svi želimo da naš poklon bude poseban i originalan

Sjećate li se svoje pričesti ili krizme? Sigurno vam je u uspomenama ostalo samo pripremanje za ovaj veliki dan, odlazak u crkvu s prijateljima, ali i druženje na obiteljskom ručku nakon toga. Podršku i vrijeme provedeno zajedno kroz ovako važne trenutke u životu nešto je najljepše što možemo pokloniti našim najmlađima, no želimo im pokloniti i mali znak ljubavi i pažnje koji će ih podsjećati na taj veliki dan.

Nakit kao savršen poklon koji se pamti

Odabir takve sitnice kojom ćete pokazati svojim najdražima koliko vam znače može biti izazovan, no najbolji izbor tada je nakit. Ono što ga čini posebnim je da nakit ima trajnu vrijednost. Komadi izrađeni od plemenitih metala poput zlata ili srebra mogu trajati generacijama, čineći ih idealnim za obilježavanje posebnih trenutaka. Tako nakit postaje simbol trajne vrijednosti i uspomena na poseban dan koji će pamtiti cijeli život.

 | Author: Argentum Foto: Argentum

Osim toga, nakit nosi duboku simboliku i duhovnu vrijednost. Nakit s vjerskim motivima poput križeva ili medaljona sa svetcima ima snažno religijsko značenje. Takvi komadi mogu predstavljati vjeru i blagoslov za osobu koja ih nosi, čineći ih mnogo posebnijim od običnog modnog dodatka.

Nakit također ima značajnu emocionalnu vrijednost. Darivanje nakita pokazuje pažnju i ljubav jer je svaki komad pažljivo odabran s posebnom namjerom. Postoji širok spektar nakita koji se može prilagoditi različitim prigodama i osobnim ukusima. Bilo da se radi o jednostavnim lančićima, narukvicama ili elegantnim naušnicama i privjescima, svaki komad može biti odabran da savršeno odgovara stilu i željama primatelja.

 | Author: Argentum Foto: Argentum

Od vjerskih motiva do cvjetića i leptirića

Bilo da se radi o krizmi ili pričesti, lijepi komadi nakita s vjerskim motivima najbolji su odabir za poklon svakom djetetu koje kreće putem vjere, a pogriješiti nećete ako nakit izaberete i za krštenje. Možda se bebica neće sjećati samog krštenja, no sigurno će cijeniti nakit kada malo odraste i čuje sve te divne priče o ovom posebnom danu koje će joj prepričavati roditelji. 

Birate li nakit kao poklon za krštenje, pričest ili krizmu, prva postaja svakako treba biti Argentum. Osim bogate ponude najljepšeg nakita s vjerskim motivima, pronaći ćeš i mnoštvo trendi komada nakita - sve to po odličnim cijenama. Za krštenje je odličan odabir srebrni privjesak Mali anđeo koji će poslati snažnu poruku - tu smo za njih uvijek kada nas trebaju. Pričesnicima će se sigurno svidjeti srebrna ogrlica s motivima križa i majke Božje. Još jedan popularan odabir je ogrlica Pearl Mary koja podsjeća na krunicu, a razveselit će ih sigurno i narukvica ili ogrlica s motivima cvjetića i leptirića koji će ih podsjećati upravo na proljeće kada su primili sakrament. 

Za krizmanice Argentum ima sve - od srebrnih križ naušnica sa šarenim cirkonima te biserne ogrlice s privjeskom Pearl Angel do srebrne narukvice s motivom Majke Božje i prekrasnih alka naušnica s 18KT pozlatom. Za još više inspiracije svakako posjeti Argentum web shop ili navrati do najbliže Argentum prodavaonice i zapamti, djeca su naš najveći dar s neba, da ih obradujemo samo sitnica treba!

 | Author: Argentum Foto: Argentum

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.