Native sadržaj 20. lipnja 2024.

DV Višnjan izgradio je suhozid, a rado bi s djecom uredili to područje - uljepšali ga cvijećem i posadili koje drvo

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura - u ovom krugu to su četiri vrtića!

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom šestog i posljednjeg kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama. U ovom, posljednjem krugu to će biti čak četiri vrtića!

Glasovanje će trajati od 21. lipnja do 30. lipnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će dva vrtića koja osvoje najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će iduća dva po broju glasova dobiti potporu u vrijednosti 2000 eura. 

Glasajte za DV Višnjan

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Višnjan

Dragi svi, veliki i mali, dignite prstić za nas vrtić! Zvjezdice sjaje već treću godinu i žele da im se ispuni želja i da sakupe novčana sredstva pa da zajedno s roditeljima i djecom urede zemljište na kojem su sagradili suhozid. Tamo bismo htjeli posaditi cvijeće i neko lijepo stablo. Volimo provoditi vrijeme u šumi, na svježem zraku, gdje se igramo s tetama i učimo kako se snalaziti u prirodi.

Mi smo djeca vesela i zahvaljujemo vam na svakom prstiću kojem ćete doprinijeti da osvojimo nagradu. Nama bi to mnogo značilo, ne samo za nas nego i za naš lijepi Višnjan.⭐️

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.