Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. veljače 2024.

Za DV Grigor Vitez jedna baka digla je svoj glas, a želja joj je da se djeca igraju na uređenom igralištu

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom drugog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama. 

Glasovanje će trajati od 21. veljače do 29. veljače. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Grigor Vitez, Samobor

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Grigor Vitez, Samobor

....bila jednom jedna bajka. Eto niti jedna bajka tako ne počinje, ali započela je moja bajka kad sam dobila unučicu Tiu, slatku malu djevojčicu od 1700 grama.

Cijeli se svijet okrenuo i bio podređen tom malom biću jedva većem od nadlaktice moje ruke. I tako djevojčica porasla, krenula u isti vrtić u kojem je odrastala i njena mama.

Baka Goga dobila nove obaveze pokupiti pokoji puta unučicu iz vrtića, a kad tamo nije se ništa puno promijenilo od vremena kad je isto tako dolazila po svoju kćer osim što je prošlo tridesetak godina.

Vrtić gotovo isti, samo je tada bio nov i ponos grada, a danas ostao negdje u pozadini vremena.

Još jedino mlade i ljubazne tete izazivaju veselje oko srca kad ih vidiš kako se usrdno bave povjerenim im malim ljudima.

Vrtićko vanjsko igralište izgleda kao izorana livada, a samo pedesetak metara od vrtića radi se već pola godine nadaleko i naširoko razvikano najmodernije igralište s mnoštvom sadržaja. I to je pohvalno, ali djeca tamo borave možda pola sata ili sat vremena dnevno, a u svom vrtiću i po osam i više sati i bilo bi lijepo da se ambijent u kojem odrastaju uredi za još veći, za mene neprocjenjivi osmjeh na njihovim licima.

....i tako....bila jednom jedna baka.....a bajka i dalje postoji jer je baka dobila još dvije unučice koji će vjerojatno ići u isti taj vrtić, a svaka bajka ima sretan završetak.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.