Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. veljače 2024.

U DV Sibinj poželjeli su učiniti vanjsko igralište sigurnijim i ugodnijim za djecu

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom drugog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. veljače do 29. veljače. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Sibinj

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Sibinj

Veseli pozdrav iz Dječjeg vrtića Sibinj, malenog vrtića u mjestu Sibinj nedaleko od Slavonskog Broda.

U našim prostorijama uvijek odjekuju smijeh, pjesma i radost. Volimo učiti slova i brojeve, volimo učiti čarobne riječi „molim”, „hvala”, „izvoli”, „oprosti”, volimo slušati priče naših teta, ali najviše od svega volimo se igrati.  I dok se veselo igramo i uživamo, nismo ni svjesni da postoje brige i problemi. Ali to znaju naše tete, naša ravnateljica i svi zaposlenici našeg vrtića.

Ono što ih već neko vrijeme brine je to kako naše dvorište učiniti sigurnijim, kako bismo dane na njemu provodili još bezbrižnije bez straha od ozljeda.

Vrtić smo koji obožava svoje slobodno vrijeme za igru koristiti na svježem zraku na našem dvorištu. Sprave imamo i obožavamo vrijeme provoditi na njima, ali podloga ispod njih je sve trusnija zbog velike količine vode koja se nakuplja, a samim time i sprave čini opasnima za korištenje. Ovaj, za nas veliki problem riješila bi nabavka antistresne gumene podloge za dječja igrališta koja je izvrsno sredstvo za ublažavanje padova i smanjenje rizika od ozljeda, a također svojom vodopropusnošću omogućuje korištenje terena bez obzira na vremenske uvjete.

Nažalost, ta investicija iziskuje velika novčana sredstva i upravo je to razlog zbog kojega već neko vrijeme u našim uredima zbrajamo i oduzimamo, množimo i dijelimo. Dok smo tako razmišljali i tražili rješenje vidjeli smo ovaj natječaj i odlučili podići prstić za naš vrtić. Na našim licima pojavio se maleni smiješak i tračak nade da bismo tako mogli riješiti sve naše probleme.

Možda nismo najpotrebitiji, ali smo vrtić kojemu je sigurnost djece uvijek na prvom mjestu. Stoga vas molimo da nam svojim glasovima pomognete da ponovno postanemo najsigurnije mjesto za našu dječicu!
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.