Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. ožujka 2024.

U DV Bambi znaju da je u zdravom tijelu zdrav duh, pa je njihova želja - nove sprave za vježbanje

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom trećeg kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. ožujka do 31. ožujka. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Bambi

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Bambi, podružnica Petrijanec

Ovo je priča o vrtiću. Ne bilo kojem vrtiću. Ovo je priča o mojem vrtiću. Svako jutro čuju se tihi koraci hodnikom, toliko nježni i mali da čovjek pomisli kako mali zečići skakuću igrajući se mrvicama. Čuje se smijeh razigrane dječice, toliko veseo i blag kao da anđeli uštimavaju svoje glasove za pjev anđeoskih pjesama u grupi... Ne čuje se ništa, osim tihog, nježnog šaputanja tete koja brižno pazi da ne probudi malenu dječicu koja ovdje još koji sat i prespavaju rano ujutro dok njihovi roditelji odlaze na posao.

U mojem vrtiću ima puno djece, ovdje su Bubamare, Srčeka... Svi su oni posebni. Svi su oni još uvijek mali, ali ipak veliki u našim očima, u našim srcima.. Njihov smijeh, njihove malene ručice, a i poneki maleni razgovor, lijek su za dušu i tijelo. Oni su ipak naša nada, naša svijetla budućnost. Oni uz supertete postaju već sada odgovorni malo ljudi koji iz ovog vrtića čvrsto koračaju naprijed prema ozbiljnom životu koji će ih uskoro snaći.

No sve je to za njih još daleko. Oni su ipak još malena dječica. A svako maleno dijete je Božji blagoslov. Oni su naše blago. Jedan djed, dvoje malih Iskrica❤️ Novac bismo upotrijebili da kupimo još novih pomagala da možemo vježbati jer u zdravom tijelu, zdrav je i duh. Kupili bismo rekvizite za Sportaše, instrumente za Folkloraše, knjige za male Engleze. Svi bi iz toga nešto dobili, koristili, uživali.☺️

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.