Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 14. veljače 2024.

Što je važno kod odabira pelena za bebu?

Foto: Unsplash

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditeljstvo je prepuno važnih odluka koje donosimo često u nečije tuđe ime. Budući da se te odluke tiču nježnih bića koja ne mogu sama izraziti ono što žele jedno duđe vrijeme, mi moramo biti sigurni da su naše odluke ispravne i u najboljem interesu za ta bića - naše bebe.

Živimo u doba kada imamo priliku olakšati si mnoge aspekte roditeljstva, a ono što svakako želimo preskočiti i o tom ne razmišljati su neugodnosti koje se stvore začas zbog curenja pelena - od buđenja bebe, preko prljanja odjeće do mokrih madraca. S toliko opcija pelena na raspolaganju, odabrati najbolje i odlučiti hoćemo li vjerovati proizvodu koji je "premium" može postati pravi izazov, pogotovo kada je u pitanju briga o našim najmlađima. Jer, konačno, radi se o praktičnosti i osiguranju higijene malenih beba. Slijedeći ove smjernice, možete odabrati najbolje pelene koje stvarno odgovaraju vašem djetetu, a vi ćete biti sigurni da ste dobro odabrali. 

Cijena

Ovo je jedan od glavnih faktora koje roditelji obično uzimaju u obzir pri kupnji pelena. Prosječno, roditelji potroše između 40 i 60 eura mjesečno na pelene. Ako ne morate razmišljati puno o štednji svakog eura, najbolje je odmah odlučiti se za Pampers Premium Care pelene, jer u ovom slučaju svojstva odobravaju naziv. Stoga, odaberite najbolje jer je u pitanju čistoća i zdravlje kože vaše bebe. I vaš miran san, koji je neprocjenjiv.

Moć upijanja

Ulaganje u pelene s visokom moći upijanja bit će itekako vrijedno u usporedbi s onima s manjom moći upijanja. Duža razdoblja sna jesu neprocjenjiva, a tu je i veća mogućnost da madrac noću ostane suh. Važno je i to da bolja moć upijanja, koja je kod pelena Pampers Premium Care uistinu na premium razini, znači da će bebina koža biti - na suhom. A to je itekako važno. 

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Veličina

Pogrešna veličina pelena ili pelena koja nije pravilno postavljena može dovesti do curenja izvan pelene, što može kao prvo iziritirati kožu vaše bebe, a kao drugo natopiti njenu odjeću. Stoga je važno pažljivo odabrati paket pelena koji odgovara težini vaše bebe.

Prednosti korištenja Pampers Premium Care pelena

Premium pelene pružaju sveobuhvatnu zaštitu vašoj bebi i učinkovito se nose s "prljavim stvarima". Da bismo vam olakšali brigu, Pampers Premium Care pelene dolaze sa svime što možete zamisliti kako biste se brinuli za svoje malo biće. Evo pet ključnih značajki koje ih izdvajaju od drugih:

  • Brza apsorpcija i sveobuhvatna zaštita od curenja.
  • Udobne i rastezljive za bolje prianjanje.
  • Unutarnja mekoća osjeća se nježno i svilenkasto.
  • Izrađene s revolucionarnim rezom za zaštitu bebina trbuha.
  • Nježan parfem bez kemikalija za blokiranje mirisa.

Stručnjaci za zdravlje uvijek preporučuju Premium pelene kako bi se spriječio pelenski osip. Upijanje je vitalna karakteristika pelene, a Pampers Premium Care pelene tome pridaju veliku važnost. Sposobnost upijanja tekućine ključna je za zdravlje kože i udobnost vaše bebe.  Bez sumnje, bez dobre apsorpcije i ravnomjernog širenja vlažnosti, dijete može biti izloženo nelagodnostima. Stoga, razmislite o Pampers Premium Care pelenama koje obećavaju dugotrajne sate suhoće tijekom noći s višestrukim slojevima za zadržavanje tekućine i sprječavanje prolijevanja.

S obzirom na to, evo nekoliko razloga zašto su Pampers Premium Care pelene najbolji odabir za novorođenčad i bebe:

Udobnost:

  • Jedinstveni sloj DermaComfort
  • Ekskluzivni sloj DermaComfort s upijajućim porama koje u trenu odvlače vlagu i rijetku stolicu od kože i zadržavaju ih u peleni. Na taj način bebina osjetljiva koža ostaje suha i zaštićena.
  • Probrani materijali mekani poput perja za najnježniji Pampersov dodir s bebinom kožom.
  • Iznimno mekana fleksibilna krilca koja se nježno prilagođavaju bebinom trbuščiću i tako pomažu izbjeći iritacije kože.
  • Prorez za pupak osmišljen je za zaštitu osjetljivog trbuščića vašeg novorođenčeta.

Zaštita:

  • Jedinstven sustav trostruke zaštite brzo upija tekućinu i pomaže spriječiti curenje oko pojasa i nogu.
  • Prozračan i mekan površinski sloj sastoji se od milijuni mikropora koje omogućuju neometan protok zraka unutar pelene kako bi koža ostala suha.
  • Imaju indikator mokre pelene javlja vam kada je vrijeme za promjenu pelene.
  • Nositelj su certifikata OEKO-TEX® Standard 100. Pampersu je sigurnost vaše bebe na prvom mjestu. Zato su pelene Premium Care testirane i zajamčeno ne sadrže štetne tvari.

Stoga, iako možda koštaju malo više, ulaganje u najbolje pelene može dugoročno značiti očuvanje zdravlja i higijene vaše bebe. Pampers Premium Care pelene dizajnirane su posebno kako bi pružile željenu razinu zaštite kože vašem mališanu. S tri apsorbirajuća kanala, zadržavaju tekućinu, čuvajući tako vašu bebu suhom i udobnom satima. Sada ste dobro informirani o pelene i zašto može biti korisno potrošiti malo više na premium pelene nego na obične. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.