Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 06. ožujka 2024.

Ova tehnologija zaslužna je za potpuno inovativan pristup jednoj važnoj stvari - pelenama

Foto: Unsplash

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad se govori o pelenama, onda tu nema previše dilema – Pampers pelene su uvijek među onima kojima se najviše vjeruje, one kojima roditelji vjeruju i znaju da pružaju najbolju zaštitu.

Iako bi roditelji ponekad željeli ponekad da njihovo dijete zauvijek ostane beba, nekako im ipak bude lakše kad završi ta važna i duga faza pelena. Jer, budimo iskreni, nije mijenjanje „punih“ pelena omiljeni dio roditeljstva, niti bi trebao biti. I upravo je zato svakom roditelju važno da ta faza krije što manje zamki, da prođe što bezbolnije i da zapravo te pelene ne budu nešto oko čega će se previše razmišljati i voditi briga – osim da ih uvijek bude dovoljno.

Upravo zato da bi bile „neprimjetne“, pelene imaju jedan važan zadatak, a to je da budu što bolje, što kvalitetnije – ili rječnikom roditelja rečeno: da ne procure i da što bolje upijaju. Ako su za kožu ugodne i pomažu u sprječavanju onog neugodnog i bolnog osipa, to je dodatni plus, a ako još pri svemu ne stišću one simpatične bublaste nožice, osvojit će svakog roditelja.

I upravo su zato pelene Pampers već odavno postale gotovo sinonim za pelene – one ispunjavaju sve ove uvjete i želje roditelja. Otkad je iz Pampersovih redova izašla prva jednokratna pelena, još davnih 60-ih godina, ove su pelene uvijek na samom vrhu, a razlog je tome neprestano poboljšavanje i uvijek napredne tehnologije koje se koriste u izradi.

Pampers Premium Care pelene najbolje su što Pampers nudi, a važnu ulogu u tom igra jedinstveni sloj nazvan DermaComfort. Tamo se nalaze milijuni mikroupijajućih pora koje omogućuju neometan protok zraka unutar pelene, kako bi koža ostala zaštićena i suha. Zbog jedinstvenog sustava zaštite s gelom, vlaga koja ode dalje od bebine kože – tamo će i ostati, a neće procuriti niti oko struka, niti oko nogu.

Svaka je sitnica važna

Iako je pelena napravljena tako da će stvarno ono što u nju „stigne“ i ostati u njoj sve dok se ne otvori, ti su otvori – oko struka i oko nožica – važni zbog činjenice da se bebe uistinu razlikuju po svojoj građi. Pampers Premium Care mogu se zbog svoje nježne gumice prilagoditi svakoj građi i obujmiti svaku debljinu bedara, a da pritom ne stvore crvene otiske koji bi odavali dojam da bebi nije baš pretjerano ugodno nositi tu pelenu. I ne ometu ni na koji način bebe u upijanju svih tih čuda oko njih!

 | Author: Da bi ugoda onih koji ih ponosno nose bila još veća, pelene Pampers Premium Care ne sadrže štetne tvari, a da je to testirano i dokazano, uvjerit će vas oznaka certifikata OEKO-TEX® Standard 100 koju ove pelene nose. Jer je sigurnost beba uvijek na prvom mjestu. Osim tog, pelene su dermatološki testirane i proizvedene bez ijednog od 26 mirisnih sastojaka koji su izdvojeni u EU kao potencijalni alergeni.

E, da, tu je još jedna zgodna stvar! Budući da sve ove inovativne tehnologije koje se koriste u izradi popularnih „Pampersica“ uistinu rade svoj posao, puna pelena neće baš tako brzo izgledati – puno. Svojim oblikom i na opip izvana nije lako sa sigurnošću zaključiti je li vrijeme za promjenu pelene. I zato je to indikator mokre pelene, postavljen na prednjoj strani pelene, uz čiju će promjenu boje biti lako dokučiti treba li krenuti u akciju mijenjanja pelena odmah ili beba još ima vremena za neometanu igru.

Sve u svemu, pelena je puno, izbor je velik, ali Pampers Premium Care je pelena koja će uvijek imati svoje brojne obožavatelje među roditeljima – i bebama, sigurni smo! A ono što smo također sigurni jest da je to obožavanje s pokrićem, itekako čvrstim. S obzirom na inovativnost i naprednost tehnologija koje se koriste, to uopće nije nešto čemu se treba čuditi, nego to svakako očekivati. A Pampers Premium Care pelene će to i opravdati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.