Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 04. lipnja 2024.

Odabrali ste dva vrtića kojima će Pampers osigurati vrijedne potpore!

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glasanje je završilo i odabrali ste 2 vrtića koja su ostvarila vrijednu potporu za svoj program. Vrtić koji je osvojio najviše glasova je DV Crvenkapica, a drugoplasirani je DV Krijesnica.

Peti krug velikog natječaj Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić koji je krenuo s prvim danima svibnja završio je krajem svibnja. Žiri je imao težak posao među svim vašim prijavama odabrati 10 najboljih priča, a čitatelji su glasovima izabrali dvije najbolje.

Vrtić s najviše glasova osvojio je potporu u vrijednosti od 3000 eura za svoje programe opisane u prijavi, dok je drugoplasirani osvojio potporu u vrijednosti od 2000 eura. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika.

Svih 10 finalista predstavili smo na posebno dizajniranom micrositeu gdje ste mogli pročitati priče o njima. Glasanje je trajalo od 21. svibnja i završilo 31. svibnja u ponoć, nakon čega smo dobili pobjednike koji osvajaju ove vrijedne potpore.

Najviše glasova čitatelja, njih 1272, osvojio je DV Crvenkapica, a drugoplasirani je DV Krijesnica s 1043 glasa. 

Priču prvoplasiranog vrtića DV Crvenkapica pročitajte ovdje

Priču drugoplasiranog vrtića DV Krijesnica pročitajte ovdje

Čestitamo dobitnicima!

 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.