Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 20. lipnja 2024.

Dvorište DV Potjeh često poplavi, drveća se suše, pa to svima drago mjesto treba jednu pravu obnovu

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura - u ovom krugu to su četiri vrtića!

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom šestog, koji je ujedno i posljednji krug natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama. U ovom, posljednjem krugu to će biti čak četiri vrtića!

Glasovanje će trajati od 21. lipnja do 30. lipnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će dva vrtića koja osvoje najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će iduća dva po broju glasova dobiti potporu u vrijednosti 2000 eura. 

Glasajte za DV Potjeh

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Potjeh

U gradu na rijeci Savi narastao je vrtić mali. Pun je osmijeha i vedrine. Nema vam on godina mnogo. Samo mu je godina šest, ali je srcem velik kao najveći vatromet. Znate, u njemu se uči, igra i zadovoljno raste, a djeca koja su školarci rado mu se vraćaju kao laste. Kažu nekad naši stari da zidovi imaju uši! Potjehovi zidovi svašta čuti mogu, ali najviše upiti ljubav i slogu. Vjerujte mi na riječ, to je mjesto pravo, u njemu raste naše najveće blago. To su naša Potjehova djeca i neka nam i dalje rastu puna zadovoljstva, ljubavi, sreće i smijeha. A najviše tog smijeha na dvorištu ima, dvorište se sviđa i malima i velikima.

Jedini problem što nam rekvizita fali, vole se puno igrati naši „mali“. Bageri bi trebali popraviti štetu, ali za dopuštenje trebaju pitati jednu tetu. Drveće se osušilo, niti sunce mu više ne godi, a dvorište nam malo-malo pliva u vodi. Puno bi nam značilo da se „uništeno“ popravi kako bi još više uživali veliki i mali. Dodajte i par lopatica, grabljica, možda i, za prenošenje pijeska, kolica. Nećemo vam zamjeriti što god se potrudite popraviti.

Ogromno hvala dobit ćete od Potjehovog blaga i nemojte zaboraviti: „Djeca su naša snaga!“

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.