Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 19. siječnja 2024.

DV Pjerina Verbanac je mali obiteljski vrtić koji je odgojio brojne generacije Rapčana

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti nagradu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom prvog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagrad vrtićima koji su predstavljeni u pričama. 

Glasovanje će trajati od 21. siječnja do 31. siječnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić koji predstavlja priča s najviše glasova dobiti nagradu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti nagradu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Pjerina Verbanac

Pročitaj priču s kojom je nominiran DV Pjerina Verbanac, područno odjeljenje Rabac:

Dječji vrtić Pjerina Verbanac, područno odjeljenje Rabac je vrtić kojeg generacije i generacije Rapčana ima u lijepom sjećanju. Ono je pravi mali obiteljski vrtić, divne i brizne odgajateljice koje djeca jako vole i raduju se ujutro kad stignu u vrtić. Odgajateljica mnogo rade na učenju djece kroz razne aktivnosti. Potreban materijal nabavljaju same ili na zamolbu roditelja.

Kroz ovaj natječaj našem malom vrtiću nabavio bi se sav potreban materijal za daljnji rad, od slikovnica, edukativnih igrački te rekvizita za igru na dvorištu.

Šaljemo mnogo pozdrava od Rabačkih mališana.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.