Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 19. siječnja 2024.

DV Didi odnedavno je punoljetan, a njihovom novom objektu dobro bi došla pomoć

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti nagradu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom prvog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagrad vrtićima koji su predstavljeni u pričama. 

Glasovanje će trajati od 21. siječnja do 31. siječnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić koji predstavlja priča s najviše glasova dobiti nagradu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti nagradu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Didi

Pročitaj priču s kojom je nominiran DV “Didi”, područni objekt “Palčica”, Klinča Sela

Dječji vrtić “Didi” nedavno je postao punoljetan. U Klinča Selima je otvoren prije 4 godine novi objekt koji ima toliko potencijala, ali naravno fali financijskih sredstava. Igralište je prije pola godine napravljeno sa svim prekrasnim i novim spravama, ali nam nedostaje “veliki” hlad po ljeti gdje bi se dječica mogla maknuti od vrućine pa se nadam da bi možda mi bili idealni za ovu nagradnu igru.

Inače sam radila kao odgojitelj u vrtiću dok nisam ostala trudna s trećim djetetom, a sada moja dva dječaka pohađaju vrtić i svakako je u planu da se i ja vratim i da moja curica krene u skupinu. Prvenstveno kao roditelju, a i odgojitelju bilo bi mi puno ugodnije da imamo hlad budući da nam je boravak na zraku ključan. Toliko od mene.

U nadi da ćemo baš mi biti ti koji će dobiti nagradu lijepo vas pozdravljam.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.