Native sadržaj 18. kolovoza 2023.

Back to School: Pronašli smo trendi i kvalitetne torbe i obuću za klince za novu školsku godinu!

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Puno je toga što roditelji moraju obaviti prije početka nove školske godine. Zato smo uskočili i pronašli najljepše torbe i obuću za tvoje dijete kako bi vaše novo poglavlje bilo što manje stresno - i što više stylish!

Ljetni praznici i bezbrižnost koju nose polako se bliže kraju, a roditeljima i njihovim mališanima je jasno - nova školska godina samo što nije tu i potrebno je na vrijeme obaviti sve pripreme kako bi povratak u školske klupe i vrtićke grupe tekao sa što manje stresa. Mnogo toga je na jesenskoj shopping listi roditelja, od knjiga, torbi, pernica, bilježnica do onog što posebno veseli klince, a to su novi outfiti. Jer, dobro se zna da djeca brzo rastu i da su im nakon ljeta rukavići na jaknama koje su nosili prošle sezone prilično kraći, a tenisice premale. A i današnji klinci vole pratiti trendove. Zato smo dobro istražili nove Back to School kolekcije, pronašli najtrendi komade i snimili presladak editorijal s obitelji mame influencerice Petre Ninčević, kreatorice profila Lipstick Mom.

Njezin sedmogodišnjak Lukas ove jeseni će krenuti u drugi razred, a petogodišnja Lota u godinu stariju vrtićku grupu i oboje su jako uzbuđeni, kako zbog novih početaka, tako i outfita koje su isprobavali. Složili smo im dvije kombinacije, jednu za prijelazno razdoblje, a drugi za ono kada već jesen uzme maha, temperature više padnu, a maleni svejedno žele nositi udobne, stylish outfite. 

 | Author:
Lukas: Ruksak adidas, 24,99 eura; Lota: ruksak Nike, 24,99 eura, sve u Deichmann trgovinama

Odjeća i obuća za malene treba udovoljiti mnogim kriterijima, od toga da je udobna, da im omogućava kretanje i igru i da stilski odgovara njihovom uzrastu i ukusima. A ono čemu se posebno vesele maleni su nove torbe. U svoju će Lukas ubaciti knjige, bilježnice i školski pribor, a Lota najdraže igračke, sokić i sve što joj mama i tata pripreme za taj dan. 

 | Author: Ruksaci su hit već godinama, a tako i ove Back to School sezone. Dovoljno prostrani da u njih stane sve što treba, a ipak ne preveliki da ne sputavaju djecu u hodu, s čvrstim, debljim naramenicama koje neće žuljati i koje će dobro prianjati, kvalitetne izrade i, naravno, dizajna koji će kliknuti s ukusom malih fashionista. 

 | Author:

 | Author:
Lota: gumene čizmice, 16,99 eura, sniženo na 8,99 eura, Deichmann 

Ovo ljeto kiše su nas itekako znale iznenaditi, a jesen će ih svakako, kako i priliči, donijeti i potrebno je imati obuću koja će štititi mala stopala od vlage. A tek kad se s tim spoji i presladak, razigran dizajn! Gumene čizme popularne su među odraslim trendsetericama, a Deichmann roza model s porukom 'Vjerujem u jednoroge' svakako će osvojiti i one male.       

 | Author:

 | Author:
Lukas: tenisice Skechers,49,99 eura, Deichmann  

Tenisice su, dakako, neizostavan model obuće i ne moramo ni spominjati koliko su u trendu i koliko su praktične, udobne i nosive u raznim prilikama. Ipak, potrebno je s njima napraviti mali iskorak i ne ograničiti se isključivo na bijelu, crnu ili neutralne boje. Za Lukasa smo odabrali Skechers model u narančastim nijansama koje njegovom prilično smirenom, dječačkom outfitu daju dozu živosti i individualnosti. 


 | Author:

Mama Petra: slingback salonke Graceland, 29,99 eura, ruksak Graceland, 24,99 eura; tata Julian: modne tenisice adidas, 64,99 eura, sve Deichmann

Stilska jesen zna biti zahtjevna, jedan dan je ljeto, drugi kišno i vjetrovito i treba biti spreman na sve situacije. Tajna je u slojevitom odijevanju i univerzalnoj obući koja će u toplim danima disati, a hladnim štititi. I, to što je jesen, ne mora značiti da klince odmah treba odjenuti u tamne nijanse - baš naprotiv, sive dane treba razvedriti s puno boje!

 | Author:
Lota: ruksak Elefanten, 24,99 eura, kišobran, 9,99 eura; Lukas: ruksak Jurassic World, 19,99 eura, sve Deichmann

 | Author:
Roza, ljubičasta i tirkizna za Lotu, žuta, plava i zelena za Lukasa - sklad ne mora biti monokromatski, već samo dobro složen i uparen s pravim modnim dodacima. A ima li boljeg dodatka za generaciju koja dolazi od tenisica?!
 | Author: Lota: tenisice Fila, 29,99 eura, u Deichmann trgovinama

 | Author: Lukas: tenisice Nike, 44,99 eura, u Deichmann trgovinama

A naravno da je početak jeseni izazovno vrijeme za roditelje koji se vraćaju na posao, voze u škole i vrtiće, na izvanškolske aktivnosti pa i njima treba udobna obuća u kojoj će lakše obaviti sve sa svoje to do liste. I usput izgledati lijepo. Udobne mokasine s leopard printom i torba u koju stane puno toga accessoires je koji će zaokružiti i podignuti mnoge jesenske kombinacije, slaže se mama Petra.  

 | Author:
Mama Petra: mokasine, 29.99 eura, snižene na 14,99 eura, torba, 24, 99 eura, sve Deichmann

A za tatu Juliana? Sportska elegancija u vidu tenisica neutralnih tonova koje će se slagati uz mnoge casual i formalnije kombinacije - i usput biti toliko udobne.   | Author:  Tata Julian: modne tenisice adidas, 59,99 eura, u Deichmann trgovinama
 

Fotografije: Marko Grubišić
Styling: Kristina Vrdoljak

Ovo je samo djelić ponude koju smo izdvojili iz Back to School kolekcije u Deichmannu. Super torbe i ruksake, kao i obuću i modne dodatke za svoje školarce, ali i sebe, pronađi u Deichmann trgovinama i na web stranici. Želimo sretan povratak!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.