Instant articles 13. prosinca 2021.

Ovih blagdana uživaj u novim Fructal zimskim okusima

Foto: Fructal
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za najčarobnije doba godine Fructal je pripremio ograničenu seriju od dva nova, jedinstvena okusa: Fructal Classic Dunja i Fructal Classic Crveni ribiz.

U nadolazećem prosincu te tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, kada će se okupiti obitelji i prijatelji, bit će dva nova, atraktivna, različita i jedinstvena okusa savršena za duge zimske dane.

Fructal Classic Dunja je negazirano bezalkoholno piće od dunja i jabuka s dodatkom vitamina C. Dunja je izrazito aromatično i mirisno voće koje se obično koristi kod kuće za izvrsne domaće kompote, slatkiše i džemove. Sada je po prvi put dostupan i u obliku pića jedinstvenog okusa.

 | Author: Fructal Foto: Fructal

Fructal Classic Crveni ribiz je negazirano bezalkoholno piće s crvenim ribizom i sokom od jabuke. Plod crvenog ribiza bogat je vitaminom C i poznat je po kiselkastom okusu pa će u kombinaciji s jabukama biti baš pravi i drugačiji začin za zimske dane.

 | Author: Fructal Foto: Fructal

Riječ je o limitiranoj seriji proizvoda koji će biti dostupni zimi i dočarat će vam čaroliju zimskih dana! Tijekom blagdana, druženja s najdražima i proslava, novi okusi bit će taman za začiniti blagdanske stolove diljem Hrvatske.