Beba Zdravlje i njega bebe 23. studenoga 2019.

Autosjedalica Cybex Sirona može se okretati u smjeru vožnje i suprotnom smjeru

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svake godine na tržištu je sve više autosjedalica koje imaju mogućnost okretanja u smjeru vožnje kao i u suprotnom smjeru. Poznato je da u slučaju nesreće, djeca koja sjede u suprotnom smjeru trpe mnogo manje zdravstvene posljedice udarca. Cybex Sirona autosjedalice grupe 0+/1 najprodavanije su autosjedalice te grupe

Cybex je svojim izvrsnim autosjedalica koje na svakom ADAC testu osvajaju najbolje ocjene stekao visoko povjerenje roditelja. Svake godine na tržištu je sve više autosjedalica koje imaju mogućnost okretanja u smjeru vožnje kao i u suprotnom smjeru. Poznato je da u slučaju nesreće, djeca koja sjede u suprotnom smjeru trpe mnogo manje zdravstvene posljedice udarca.

Cybex Sirona autosjedalice grupe 0+/1 najprodavanije su autosjedalice te grupe. U ponudi Baby Centra dostupni su modeli: Cybex Sirona M2 i-Size, Cybex Sirona S i-Size i Cybex Sirona Z i-Size. Svi modeli dolaze u kompletu s bazom, što osigurava bolju sigurnost roditeljima da je sjedalica pravilno postavljena. 

Cybex autosjedalice, izuzev Cybex M2 i-Size imaju mogućnost okretanja autosjedalice 360 stupnjeva što olakšava postavljanje djeteta u sjedalicu. Cybex Sirona Z i-Size osvojila je izvrsne ocjene na ADAC testovima sigurnosti autosjedalica u svibnju 2019. 

Autosjedalica - Cybex - Sirona Z - I-Size

Obrnuto od smjera vožnje Sirona Z i-Size - 360° okretanje - prigodno za vas, optimalna sigurnost za vaše dijete. Za maksimalnu sigurnost preporučujemo upotrebu Sirona Z obrnuto od smjera vožnje što je duže moguće – od 45 cm do 105 cm (od rođenja do 18 kg – do približno 4 god).

 | Author: Promo Foto: Promo

Mehanizam sa sistemom okretanja za 360° i s kontrolom smjera vožnje DDC:

  • Promjena smjera vožnje
  • Jednostavno namještanje djeteta u autosjedalicu
  • DDC (kontrola smjera vožnje) – onemogućava prerano okretanje u smjeru vožnje, vožnja obrnuto od smjera vožnje do minimalne visine djeteta 76 cm

Ugrađen sistem LSP povezan sa školjkom sjedala koja apsorbira silu udara u slučaju bočnog udara i tako umanjuje moguće ozljede za 25% u slučaju bočnog udara. Široki izbor i jednostavan sistem namještanja visine naslona – do 12 položaja, autosjedalica raste s vašim djetetom.

Tehničke karakteristike: 

  • Jednostavno rukovanje, nagib se lako namješta jednom rukom
  • Okretanje autosjedalice jednom rukom
  • 5 položaja nagiba obrnuto od smjera vožnje i 3 položaja nagiba u smjeru vožnje
  • Prilagođavanje nagiba i okretanje moguće je samo uz upotrebu ISOFIX baze Z
  • Sigurnosni pojas u 5-točaka učvršćivanja omogućuje potpuno prianjanje prema dobi djeteta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.