'Čarobna trudnoća': Komičarka pokazala sve trudničke faze

Instagram/amyschumer
Otkako je objavila svoju trudnoću, glumica i komičarka Amy Schumer zabavlja nas sa svojim nezaboravnim i potpuno iskrenim trudničkim zapisima na Instagramu
Vidi originalni članak

Komičarka Amy Schumer prošlu jesen objavila je kako očekuje bebu sa suprugom Chrisom Fischerom, a samo njezina objava trudnoće već je bila drugačija nego što to obično budući roditelji rade.

Za početak, Amy nije sama ni objavila da je trudna već je to učinila njezina prijateljica preko 'Instagram priča'. A sama Amy neposredno nakon toga objavila je fotku Meghan Markle i Princa Harryja sa svojim i suprugovim licem fotošopiranim na njihovim tijelima. Duhovita glumica čak se i našalila da je Meghan Markle njezina 'suparnica' budući da je trudna u isto vrijeme kad i ona. 

Kolumna Trudnoća je blažena, ali da barem traje tri mjeseca

Svi koji poznaju njezin smisao za humor, mogli su predvidjeti da ovo trudničko putovanje neće uključivati klasične trudničke fotografije, priču o čarobnoj maternici ili veliko otkrivanje spola bebe preslatkim videom. To jednostavno nije Amy. Umjesto čarobne trudnoće, Amy je podijelila sve one detalje iz trudnoće o kojima se često ne govori - one pomalo mučne, nezabavne i nimalo čarobne trudničke trenutke.

Počelo je slatko...

Amy je slatkom fotkom pokazala svoj budući trudnički trbuščić. Trudnoća ide po planu...zasad!

Šest dana nakon objave trudnoće slijedi prva 'katastrofa'.

Prvo tromjesečje utjecalo je na glumicu na način da je završila licem duboko u tanjuru. I dok je ostalo nejasno je li Amy samo ispunjavala svoje trudničke želje za hranom - jasno je da se nije previše zabavljala. 

Amy pokazuje svoj trbuščić na ulici, potpuno opremljena trudničkom odjećom.

Za razliku od njezine 'protivnice' Meghan Markle - Amy se ne odijeva elegantno (čak ni zbog mnogobrojnih Paparazza) kako bi istaknula svoj trbuščić. Ona se odijeva za sebe. Ne objavljuje fensi trudničke fotografije niti pokušava biti trudnička trendseterica, važno je da joj bude ugodno u njezinoj trudničkoj trenirci. 

"Jako sam sretna što sam trudna, ali ovo je sr*nje."

Amy je bila hospitalizirana i prisiljena otkazati svoje nastupe zbog trudničke hiperemeze, stanja koje je popraćeno ozbiljnim mučninama. Neprestano povraćanje, ozbiljna dehidracija i iscrpljujuće mučnine

jake mučnine Trudna glumica u bolnici zbog jakih mučnina: 'Tko kaže da je drugo tromjesečje lakše?'

Amy Schumer povraća i objavljuje svoje 'radosti' na društvenim mrežama.

Otkazala je još nastupa. Iako njezine objave nisu najugodnije za gledati, osvrnula se na ozbiljno stanje u trudnoći koje je često podcijenjeno i o kojem se svakako treba više govoriti. 

Ponovno povraćanje...

Jadna!

tegobe u trudnoći Trudna Jessica pokazala natečeno stopalo: 'Ima li lijeka? Pomozite!'

Šale s njezinom najvećom 'protivnicom' Meghan Markle ne prestaju.

"Jako mi se sviđala moja haljina tijekom sinoćnjeg nastupa", napisala je glumica. 

prava istina Urnebesni skeč o porodu koji će sve mame razumjeti

Amy je napokon završila sa zatvorom u trudnoći.

Zatvor u trudnoći pogađa oko 72 posto trudnica, a Amy je bila jako ponosna što je napokon normalno išla na zahod.

Amy je izašla iz kupaonice i premjestila se na plažu!

Glumica se šalila da je u Baywatchu! "Povratim sve što pojedem nakon 16 sati, ali onda sam kao...#baywatch", napisala je u opisu duhovitog videa. 

Amy je ušla u treće tromjesečje

Komičarka je ušla u treće tromjesečje i nazvala samu sebe kitom. Prigodno se fotkala iza lažnog kita i pozirala uz još jedan od njezinih duhovitih hashtagova u kojem je istaknula kako više ne može vidjeti svoju vaginu

iskrena mama Trudnicu napali jer se žalila: Moramo li voljeti svaki dio trudnoće?

Vrijeme je za tortu!

Amy napokon može pojesti malo torte kako bi proslavila skorašnji dolazak svoje bebe, a za poklon od svoje šogorice dobila je tortu u obliku guze zajedno s vaginom iz koje prigodno izlazi beba. Uf! 

slatko iščekivanje Koje zvijezde očekuju bebu ove godine?

Amy se testirala na trudnički dijabetes.

U svojoj nedavnoj objavi, Amy je popila odvratni napitak za test glukoze kako bi saznala ima li gestacijski dijabetes. OGTT test obično se radi između 24. i 28. tjedna trudnoće i važan je za otkrivanje ove trudničke komplikacije koja često nema simptoma, ali taj 'sokić' definitivno nije užitak za popiti. Kako preživjeti testiranje na trudnički dijabetes?

Koliko je poznato, glumica i komičarka trebala bi roditi u proljeće, a vjerujemo kako nas čeka još zanimljivih i duhovitih objava iz njezinog trudničkog putovanja

Posjeti missMAMA