Jesenska poslastica: Napravi domaći kesten pire

Thinkstock
Slatki pire od kestena možeš koristiti u kremama za kolače ili ga jednostavno jesti žlicom, a ovaj domaći recept oduševit će cijelu obitelj
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 350 grama oguljenih kestena
  • 1 i pol šalica vode
  • 100 grama šećera
  • ekstrakt vanilije ili sjemenke vanilije

Jednostavni recepti Isprobajte ova slana i slatka jela s kestenima!

Priprema:

1. Ispeci kestene u pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta. Prethodno im zareži znak "X" na kori.

2. Oguli i stavi u tavu s vodom, šećerom i vanilijom.

3. Kuhaj miješajući oko 25 minuta. Izmiksaj sve u blenderu i spremi u staklenku.

Potraži još recepata na portalu Gastro.hr

jednostavno i ukusno Jesenski kolač od jabuka za male i velike

Posjeti missMAMA