Trudna sam, šanse da beba preživi su male, ali ne želim se pretvarati da je sve u redu

Instagram/hilariabaldwin
Hilaria Baldwin u ranoj je fazi trudnoće s petim djetetom, ali kaže da će najvjerojatnije doživjeti spontani pobačaj. Ovom objavom želi maknuti stigmu oko objave trudnoće u prvom tromjesečju i gubitka bebe u ranoj fazi
Vidi originalni članak

10 mjeseci nakon rođenja četvrtog djeteta, Hilaria Baldwin objavila je emotivan i pomalo kontroverzan post. Naime instruktorica joge, wellness influencerica i supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina u ranoj je fazi trudnoće, ali smatra da trudnoća neće opstati.

Uz fotografiju sebe u donjem rublju napisala je da misli da će najvjerojatnije imati spontani pobačaj i tako progovorila o osjetljivoj temi rane objave trudnoće i straha i iščekivanja hoće li zadržati trudnoću.

gubitak trudnoće Računa li se i moj rani pobačaj kao gubitak djeteta?

'Čekamo i teško je'

"Obećala sam si da ću vam rano objaviti trudnoću, ako ikad zatrudnim ponovno, čak i ako to značilo da ću s vama dijeliti i javni gubitak bebe. 

Trenutno embrij ima otkucaje srca, ali jako slabe i beba ne raste puno. Sad čekamo i teško je. Toliko nesigurnosti, a šanse su jako, jako male tako da ova trudnoća nije održiva. Potpuno vjerujem da će mi obitelj pomoći da prođem kroz ovo teško putovanje.", napisala je.

'Objavila sam trudnoću rano u slučaju spontanog pobačaja'

35-godišnja Hilaria ima četvoro djece i javno govori o majčinstvu pa je htjela podijeliti i ovu priču iako ona nije pozitivna i blistava kao njene ostale objave. Htjela je skrenuti pozornost na tajnovitost oko prvog tromjesečja trudnoće.

sretna vijest Treba li čekati 12 tjedana za objavu trudnoće?

"Imam mučnine, umorna sam i moje tijelo se mijenja. I moram se pretvarati da je sve u redu, a doista nije. Ne želim se više pretvarati, nadam se da razumijete", priznala je jer želi skinuti stigmu oko spontanog pobačaja u ranoj fazi trudnoće.

Inače, 61-godišnji Alec prošli mjesec izjavio je da s Hilarijom želi peto dijete, već imaju kćer Carmen Gabrielu (5 i pol godina), sinove Romea Alejandra Davida (10 mjeseci), Leonarda Ángela Charlesa (2 i pol godine) i Rafaela Thomasa (3 i pol godine). Alec iz prvog braka s Kim Basinger ima 23-godišnju kćer Ireland.

Odgovor stručnjaka Kada se najranije na ultrazvuku vidi plod?

Posjeti missMAMA