Mama koja doji u bazenu predivnim fotografijama podržava dojenje u javnosti

Instagram/nurturingnovas
Iako ova mama stalno objavljuje fotografije na kojima doji u javnosti, fotka i video iz bazena izazvali su najviše pozornosti javnosti. Mnoge poznate mame i influenserice na društvenim mrežama promoviraju dojenje u javnosti, koje je kod mnogih i dalje tabu, a do prije dvije godine nije ni bilo legalno u svim američkim saveznim državama
Vidi originalni članak

Iako svi znamo da je dojenje predivno, dok beba ogladni na nekom javnom mjestu, mnoge mame ipak će se skloniti u mirnije mjesto i sakriti od mogućih znatiželjnih pogleda. Nekim bebama odgovara mir i tišina kad jedu, ali neke bebe žele sisati gdje god bile. Zato su toliko važne fotografije dojenja u javnosti koje svim majkama, ali i svima drugima pokazuju koliko dojenje osnažuje ženu i koliko je važno za dijete, ne samo kao prehrana, nego i za psihološki razvoj djeteta i povezivanje mame i bebe.

Tema s foruma Što mame kažu o dojenju u javnosti

Mnoge slavne mame, glumice, manekenke, glazbenice i influenserice često objavljuju fotografije dojenja u javnosti, a ako pogledaš Instagram profil influenserice Katye Nove, možeš pronaći mnoge predivne fotografije dojenja, na plaži, dok kuha, na glazbenom festivalu... Jedna od najzanimljivijih serija fotografija (i video) svakako je ona nastala u bazenu prije nekoliko godina na kojima doji dijete koje tada nije imalo ni godinu dana, a koja je postala viralna.

Video: Kako izgleda škola plivanja za bebe

Inače, u nekim zemljama dojenje u javnosti bilo je zakonom zabranjeno, a u SAD-u postalo je legalno u svih 50 saveznih država tek u lipnju 2018. 

Beba Video: Mamu zamolili da napusti bazen jer je dojila

Katya ima dvoje djece, a skupili smo nekoliko njenih najljepših fotografija kad doji.

 

Dojenje u javnosti Mama napravila prekrasnu seriju fotografija 'Boginje dojenja'

 

 

 

tjedan dojenja Mamina poruka svima koji ne podržavaju dojenje u javnosti

Posjeti missMAMA