Tata prepričao dan svoje obitelj pjesmom Alanis Morisette - urnebesno je!

Screenshot/YouTube
The Holderness family poznata je u internetskim vodama po svojim šaljivim video snimkama koje redovno snimaju. Imaju uistinu puno pretplatnika i pratitelja, a nama je u oko upao ovaj novi video koji nas je nasmijao!
Vidi originalni članak

Američka obitelj Holderness šaljiva je obitelj koja već 10 godina snima videe koji su redovno vrlo dobro popraćeni. Štoviše, neki su izvrsno popraćeni i nerijetko se te brojke penju i iznad milijuna. To ne čudi, s obzirom na to da imaju više od 5 milijuna pretplatnika i pratitelja na svom YouTube kanalu i Facebook profilu. 

Jedan od posljednjih uradaka nasmijao nas je kad smo na njega naletjeli, pa smo poželjeli to podijeliti s vama. Naime, tata Penn Holderness iskoristio je pjesmu Alanis Morisette kako bi prepričao dan svoje obitelji. Tako pjesma počinje otprilike ovako: 

Želim da znaš
Posuđe ne stoji tamo
Trebaš ga najprije isprati
I onda ga staviti unutra
Zar stvarno misliš ako ih ostaviš u sudoperu
Da će čarolijom otići u perilicu?
I još uvijek vidim tvoju šalicu
Tamo je, pokupi je. 
Siguran sam da bi bio odlična mama
Osim toga, hrana na tvom tanjuru
koja nije dospjela u tvoja usta
kad ih otvoriš širom, 
sad je na stolu, na podu
i ja to više neću čistiti, ne. 
Tako puno riže, tako puno riže
I ja sam tu da te podsjetim 
na nered koji si ostavio kad si otišao. 
Sad si na katu, igraš Xbox
Naći ću te kad siđeš
Trebao bi znati!

Tako pjeva tata svom sinu, pa se onda "prebaci" u auto u kojem je njegova žena Kim. Pjeva o tom kako ona kasni po svog sina i kako je ona, sve u svemu, samo Uber vozač. 

Obitelj Holderness postala je poznata 2013. godine, kad su objavili svoju obiteljsku božićnu čestitku "Xmas Jammies" koja je ubrzo postala viralna. Bila je to parodija na pjesmu Willa Smitha, Miami. Otad su poprilično daleko dogurali, pa su gostovali u raznim televizijskim emisijama, imaju cijeli niz svojih proizvoda, napisali su knjigu, a objavljuju i po nekoliko videa tjedno. 

Sve je prošlo dobro Kako zapravo izgleda hitni carski rez: Pogledaj u videu tate koji je sve snimio

Posjeti missMAMA