Imamo 'naj tete iz vrtića' u tri kategorije!

Privatni album
Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, Pampers Pants i Klokanica tražili su Naj tetu iz vrtića, a pobjednici u tri kategorije: teta kreativka, teta pričalica, teta kao treći roditelj, osvojili su vrijedne nagrade za vrtić u kojem rade
Vidi originalni članak

Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, ali i olakšali im posao barem malo, Pampers Pants i Klokanica organizirali su natječaj u kojem smo vam dali priliku da prijavite svoju i djetetovu naj tetu iz vrtića i pokažete da je vaša teta NAJ teta!

Prijava je bilo mnogo, a naš žiri jedva je odabrao troje finalistica i finalista u svakoj kategoriji jer su sve prijavljene odgajateljice i odgajatelji zaista zaslužili svaku nagradu!

Ovim putem želimo se zahvaliti svim roditeljima koji su sudjelovali u natječaju i prijavili svoje 'tete' i 'stričeke', ali i svim odgajateljima jer svakodnevno uveseljavaju i obogaćuju život naše djece, čineći im djetinjstvo još posebnijim, sigurnijim i značajnijim

Nakon što smo vas upoznali s troje finalista u svakoj kategoriji kroz priče kojima su nominirani, vi ste glasovali za najbolje odgajatelje i osvojili vrijedne nagrade za njihov vrtić! 

Naše 'Naj tete' su:

1. Naj teta kao treći roditelj - teta Jelka 

nje teta treći roditelj Teta Jelka ima status rock zvijezde u našoj kući

2. Naj teta kreativka - striček Goran 

naj teta kreativka Striček Goran djecu vodi u svijet mašte i potiče radoznalost

3. Naj teta pričalica - teta Arijela 

naj teta pričalica Mama, čitaj polako i lijepo kao što nam čita naša teta Arijela

U kategoriji 'Naj teta kao treći roditelj', finalistice su bile teta Jelka, teta Mirna i teta Ingrid. Pobijedila je teta Jelka s 992 glasa, dok je teta Mirna imala 798, a teta Ingrid 490 glasova. 

U kategoriji 'Naj teta kreativka', finalistice i finalist bili su striček Goran, teta Vesna i teta Mihaela. Striček Goran pobjedu je odnio s 482 glasa, teta Vesna imala je 205 glasova, a teta Mihaela 191 glas. 

U kategoriji 'Naj teta pričalica' finalistice su bile teta Arijela, teta Iva i teta Kristina. Teta Arijela imala je 433 pobjednička glasa, teta Iva 217,  a teta Kristina 197 glasova. 

Naši pobjednici i njihovi vrtići, ali i roditelji osvojili su:

  • tete: narukvicu za najbolju tetu u svojoj kategoriji
  • vrtić: potrošni materijal u vrijednosti do 10 000 kn
  • roditelji: mjesec dana bez donošenja pelena u vrtić (jer tetin vrtić dobiva zalihu pelena Pampers Pants u vrijednosti do 14 000 kn)

  Kada bebe počnu hodati trebaju pelene koje će sačuvati kožu suhom, ali i ostaviti slobodu pokreta. Nove pelene-gaćice Pampers Pants stvorene su za to i omogućavaju do 12 sati suhoće u pelenama-gaćicama koje se mijenjaju s lakoćom. 

Sponsored by Pampers Pants

Posjeti missMAMA