Dijete se ugušilo igračkom koja je bila namijenjena za njegovu dob

Instagram/the.small.folk
Majka iz Tasmanije u Australiji na društvenim mrežama je podijelila priču o tome kako je izgubila sina Albyja nakon što se ugušio lopticom skočicom
Vidi originalni članak

Parents prenosi da su roditelji izvan sebe nakon što im je umro trogodišnjak nekoliko dana prije njegovog četvrtog rođendana. Na stranici GoFundMe pokrenuto je crownfunding financiranje obitelji Davis i ondje je opisana dječakova smrt. "Loptica se zaglavila u njegovom dušniku te tako spriječila disanje, i za nekoliko sekundi, unatoč pokušajima majke da ga spasi, preminuo je na njezinim rukama."

Mama Anna Davis podijelila je detalje ove tragedije koja se odigrala pred njenim očima. "Dok medijska oluja okružuje našu obitelj, molim vas - ovu prekrasnu zajednicu punu ljubavi - da zanemarite mnoge neuke, štetne i netočne pretpostavke koje su nastale oko Albyjeve smrti. Uz neopisivu bol koju doživljavamo, znati da postoje netočne priče i lažne optužbe koje kruže, pokrenute od strane nekih nevjerojatno bezdušnih ljudi u ovom trenutku, samo pogoršava našu bol. 

Brzo reagiraj Znate li što napraviti ako se dijete počne gušiti komadićem hrane?

Na igrački je pisalo: 'Ne za djecu do tri godine', a Alby je imao skoro 4 godine

Da ukratko razjasnimo neke od najraširenijih zabluda - da, naravno da sam pokušala spasiti našeg lijepog dječaka (uključujući, ali ne samo, oživljavanje 16 mučnih minuta dok nije stigla hitna pomoć), bila sam tri metra udaljena od Albyja kad se incident dogodio i bila sam uz njega u roku od nekoliko sekundi, lopta je bila veća 50 centi, veličine koja se preporučuje za igračke koje se daju maloj djeci, a pakiranje lopte navodi "ne za djecu do tri godine" - a on je za samo nekoliko dana trebao slaviti četvrti rođendan, Alby je bio gotovo godinu dana stariji od ove preporuke. "

U istoj objavi podijelila je i fotografiju loptice "PJ Masks" u usporedbi s veličinom australske kovanice od 50 centi. Što je važan podsjetnik roditeljima o potencijalnim opasnostima od gušenja i razmatranju sigurnosti malih igrača poput ove loptice.

aspiracijska pneumonija Trogodišnjakinja skoro umrla zbog kokice, a liječnici mjesec dana nisu znali što joj je

Međutim, nesreće se događaju, i ovaj slučaj je bez sumnje najgora noćna mora svakog roditelja. Iako su još uvijek u stanju duboke tuge i šoka, Davis je podijelila fotografiju za Albyjev četvrti rođendan. Uz lijepu fotografiju sebe i svoga sina, tužna majka je napisala: "Dragi Alby, danas, unatoč činjenici da više nisi s nama, slavimo i poštujemo tvoje četvrto sunčano putovanje." 

životne lekcije 10 važnih stvari koje sam naučio otkad sam izgubio sina

Posjeti missMAMA