Koje zvijezde očekuju bebu ove godine?

Guliver Image/Getty Image
Izdvojili smo samo neke od najpoznatijih stranih, ali i domaćih parova koji će ove godine dobiti bebu. Od britanskog kraljevskog para do slavne američke obitelji Kardashian
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry

Omiljeni britanski kraljevski par 15. listopada prošle godine službeno je objavio da očekuje prvo dijete. Prema Kensingtonskoj palači beba će stići na proljeće 2019., ali točan datum termina nije objavljen.

mišljenja javnosti i stručnjaka Meghan Markle stalno dodiruje trudnički trbuščić: Zašto to radi?

Jessica Simpson i Eric Johnson

Jessica Simpson postat će mama treći put. U rujnu prošle godine objavila je da ona i suprug Eric Johnson očekuju treće dijete. Kasnije je na Instagramu objavila i spol djeteta. "Ova mala djevojčica proširit će našu obitelj. Ne možemo biti sretniji zbog tog dragocjenog blagoslova života", napisala je tada.

Nataša Janjić i Nenad Medančić

Glumica Nataša Janjić čeka svoju prvu bebu s liječnikom Nenadom Medančićem koja bi trebala stići u veljači ove godine. Sretni roditelji prije nekoliko dana objavili su da su se i nedavno vjenčali. 

Kim Kardashian West i Kanye West 

Kim Kardashian West i Kanye West očekuju svoje četvrto dijete ove godine. US Weekly javlja da će par dobiti dijete putem surogat majčinstva, a mali dječak stići će početkom svibnja. Beba će se pridružiti petogodišnjoj sestri North, trogodišnjem bratu Saintu i 11-mjesečnom Chicagu.

Gordon i Tana Ramsay

52-godišnji britanski chef Gordon Ramsay slatkim postom na Instagramu objavio je da on i njegova supruga Tana očekuju peto dijete. Nedavno su proslavili 22. godišnjicu braka, a imaju četvero već odrasle djece: 17-godišnju Matildu, 19-godišnje blizance Holly i Jacka te 20-godišnju Meghan.

Nije zbog jezika Slavni chef dobio zabranu dolaska na roditeljske sastanke u školu svoje kćeri

Vincent Cassel i Tina Kunakey

Četiri mjeseca nakon vjenčanja, 52-godišnji francuski glumac Vincent Cassel i 21-godišnja manekenka Tina Kunakey objavili su da očekuju prvo zajedničko dijete. Poznati francuski par sretnu vijest objavio je prije nekoliko dana. Vincent iz prvog braka s Monicom Bellucci ima dvije kćeri, 14-godišnju Devu i osmogodišnju Leonie.

Richard Gere i Alejandra Silva

Slavni 69-godišnji glumac Richard Gere i 35-godišnja poduzetnica Alejandra Silva vjenčali su se prošle godine u New Yorku. Ove godine dobit će prvo zajedničko dijete. Slavni glumac ima 18-godišnjeg sina iz braka s Carey Lowell, a Silva ima petogodišnjeg sina iz prethodnog braka.

stiže prinova Kasno očinstvo: Richard Gere očekuje dijete u 70. godini

Anita Dujić i Duncan Broadfoot

Manekenka i dizajnerica uskoro bi trebala postati majka po prvi put sa svojim odabranikom Duncanom Broadfootom, a iako inače živi na relaciji London - Zagreb, buduća mama trenutno je u Hrvatskoj i uživa u svojem posljednjem tromjesečju trudnoće.

Posjeti missMAMA