Izabel i Mateo Kovačić postat će roditelji po drugi put! Trbuščić je već povelik…

Igor Kralj/PIXSELL
Uvijek nas vesele vijesti o trudnoći među onima koje volimo pratiti! Ovoga puta to je Mateo Kovačić, hrvatski nogometaš, čija će supruga roditi njihovo drugo dijete.
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel čekaju drugo dijete! Vijest se proširila nakon što je lijepa mama Izabel podijelila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je njezin trbuščić povelik. Ipak, budući da par voli neke stvari zadržati u krugu obitelji, ovu su informaciju tek sada odlučili podijeliti s javnosti.

Poznate mame Izabel Kovačić progovorila o majčinstvu i odgoju sina: 'Moram mu biti i tata i mama'

Isto je bilo i u Izabelinoj prvoj trudnoći, kad je ona gotovo cijelu trudnoću držala u tajnosti. Tada je, 2020. godine, rođen u listopadu njihov prvi sin Ivan, a sad će on postati stariji brat.

Par trenutno živi u Manchesteru, budući da Mateo igra za Manchester City. Ranije su živjeli u Londonu, Madridu i Milanu. Izabel, inače, posjeduje dva modna brenda – Izakova i Lunilou.

Ovaj slavni par upoznao se još dok je Mateo bio ministrant u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, podsjeća portal Sportlife. Tada su još bili tinejdžeri, a vjenčali su se 2017. godine – u toj istoj crkvi.

Čestitamo obitelji Kovačić! 

#samechances Izabel Kovačić i Dario Šimić progovorili o nećakinji i sinu sa sindromom Down

Posjeti missMAMA