Za hladnije dane: Kobasice s kupusom i krumpirom

Thinkstock
Kobasice i kiseli kupus klasik su koji se savršeno uklapa u hladnije dane. Ponudite vašim mališanima tradicionalno i ukusno jelo
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 4 krumpira
  • 4 kobasice
  • 400 grama kiselog kupusa
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • maslinovo ulje
  • suncokretovo ulje

Priprema:

1. Pećnicu zagrijte na 200°C. Krumpire operite i prerežite na pola, polovice krumpira posložite na lim za pečenje, posolite, popaprite i posipajte maslinovim uljem. Pecite u pećnici 30-45 min. Trikovi za još bolju pripremu mesa u pećnici

2 Kiseli kupus isperite u vodi ako je preslan.

3. Na dvije žlice ulja pirjajte 15-tak minuta kiseli kupus. Kobasice ispecite na tavi i poslužite s pečenim krumpirom i pirjanim kiselim kupusom.

Potražite još finih recepata na portalu Gastro.hr

Posjeti missMAMA