Žena pronašla poruku koju mora čuti svaka mama: '...želim da znate da vas ne osuđujem'

Facebook / MumCentralAU
Mnoge majke često ne nailaze na razumijevanje okoline u trenutcima kada dijete vrišti, ima tantrume ili jednostavno nije dobre volje. No jedna je osoba u kampu na odmoru napisala emotivnu poruku za sve majke...
Vidi originalni članak

Majčinstvo je jedno od najljepših, ali i najtežih stvari u životu. Mnogo puta, susrećemo se s nerazumijevanjem okoline u trenutcima kada dijete plače, vrišti ili jednostavno nije dobre volje. Pokušavamo ga što prije smiriti i maknuti se iz javnosti kako ne bi "ometali" druge. Međutim, čini se da osuđivanje i nerazumijevanje okoline nisu uvijek slučaj, a tome svjedoči i ova poruka. 

posebno razdoblje Ako se dojenje bliži kraju, možda će ti dobro doći ovi savjeti

Iskrena podrška i priznanje okoline svim mamama uvijek izmami osmijeh na lice! Upravo je takvu gestu napravila jedna osoba, koja je u kampu u Victoriji, u Australiji, ostavila inspirativnu poruku u prostoriji u kojoj se pere rublje, a žena koja ju je pronašla objavila ju je na Facebook-u kao znak podrške i inspiracije svim majkama. 

"Svim mamama… Kad vas pogledam ili čujem kako pokušavate disciplinirati ili utješiti dijete, želim da znate da vas ne osuđujem. Divim vam se - vašoj snazi, strpljenju i odlučnosti kojom pokušavate stvoriti divne obiteljske uspomene. To je neprocjenjivo. Ljubav i poštovanje za sve vas! Sretan Uskrs", piše u poruci za koju su mnoge žene odmah napisale da je upravo ono što su trebale čuti.

Jedno je sigurno, svima nam je potrebno više ovakih, iskrenih poruka i dobrih ljudi u našoj okolini!

 

tjelesno nasilje Koliko udaraca s povodom/bez povoda točno određuje što je kažnjavanje, a što zlostavljanje?

Posjeti missMAMA