Tatina ljubav: Poznati domaći pjevač objavio prvu fotku sina i otkrio ime

Instagram/marko.tolja
Marko Tolja i njegova supruga Ana krajem veljače postali su roditelji svog prvog djeteta, a sada je pjevač objavio prvu fotografiju svog sinčića i otkrio njegovo lijepo ime
Vidi originalni članak

Nakon što su prošli tjedan pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana Ivančević postali roditelji dječaka, 34-godišnji novopečeni tata sada je objavio prvu fotku svog sinčića kao i njegovo ime - Maro.

novi trendovi Prognoze za 2019.: Koja će imena za bebe biti najpopularnija?

"Ne postoji riječ, rečenica, pjesma ili knjiga kojom bi se ovaj osjećaj mogao opisati. Maro 💙", napisao je Marko uz preslatku fotografiju koja je raznježila njegove pratitelje na Instagramu stoga su odmah počele pristizati čestitke. 

svjetski baby boom 11 slatkih fotki slavnih beba rođenih u 2018. godini

Budući da pjevač svoj privatni život voli držati dalje od očiju javnosti, par se prošlo ljeto vjenčao nedaleko od Pazina nakon dugogodišnje veze, bez velike medijske pozornosti.

očinstvo 6 načina kako se novi tate mogu povezati s bebom

"Ti si jedino što vrijedi, početak i moj kraj. S tobom srce se ne štedi, moga oka ti si sjaj. Topli osmijeh kad me život stisne sivim danima. Ti me dižeš, ti me hrabriš, moja si utjeha", napisao je tada ispod fotografije s vjenčanja. 

Posjeti missMAMA