Nataša Janjić: 'Posao nije ni upola iscrpljujuć kao majčinstvo'

Instagram/nanulananula
Glumica Nataša Janjić, mama šestomjesečnog sinčića Tonija, vratila se na posao nakon šest mjeseci porodiljnog
Vidi originalni članak

Nataša Janjić vratila se na posao šest mjeseci nakon što je postala majka.  

"Prije dva dana moj je mališa navršio 6 mjeseci. Prije dva dana završio je i moj porodiljni. Danas mi je prvi radni dan, točnije pola dana kojeg provodim na snimanju. Posao ni upola iscrpljujuć kao majčinstvo i čak mi godi promjena ambijenta i fokusa. No, dok mi mužić šalje snimke kako se oni zabavljaju bez mene, u pauzama gledam fotografije svoga čeda... Nedostajanje veliko kao kuća trokatnica", napisala je uz objavu na Instagramu.

Maleni Toni na svijet je došao u veljači ove godine, a novopečena mama često objavljuje fotke sa sinčićem, ali mu ne pokazuje lice i s pratiteljima dijeli iskustva iz ove najvažnije uloge u svom životu - majčinstva.

iskreno o strahovima 'Kad se vratim na posao nakon porodiljnog, kao da više neću biti njezina mama'

Tako je na društvenim mrežama odgovorila i na pitanje budi li se maleni Toni tijekom noći.

"Od trećeg mjeseca spava cijelu noć. U 20.30 sati jede i onda se odjavi do osam ujutro. Eventualno nekad po noći zakmeči za dudu i to je sve", rekla je, a otkrila je i kako su se ona i suprug Nenad Medančić odlučili za ime Toni. 

"Imali smo nekoliko imena koje smo uzimali u obzir, nismo mogli odlučiti do trenutka kad smo ga ugledali. Onda smo u istom trenu izustili jedno od njih - Toni", otkrila je. 

Nataša je za 24sata otkrila i da je svjesna da je majčinstvo najteži posao na svijetu i da ju čeka puno izazova.

"Radujem im se kao ničemu u životu. Ništa ljepše i veće od ovog, ništa što sam doživjela dosad, a doživjela sam toliko predivnih stvari i događaja, ne može se mjeriti s ovim osjećajem - biti majka mom čedu. I to zaista ne znaš dok to ne doživiš. Zahvalna sam do neba na ovoj sreći i ljubavi koju osjećam", priznala je glumica.

najslađa mala stopala Nova mama Nives Ivanišević pokazala djelić svoje sreće

Posjeti missMAMA