10 zabavnih izgovora kad te dijete uhvati u seksu

Thinkstock
Mislila si da je zrak čist, da su djeca ušuškana u svojim krevetima, da čvrsto spavaju i da je sigurno vrijeme za iskoristiti priliku. No, kako to s djecom obično biva, nerijetko se vrata spavaće sobe otvore u najnezgodnijem trenutku i dijete vas uhvati na djelu. Što reći?
Vidi originalni članak

Iako si svjesna toga da je seks u potpunosti normalna stvar, ovakva i slične situacije mogu zvučati poprilično zastrašujuće, stoga je dobro imati par izgovora u rukavu, za svaki slučaj:

1. Izgubili ste kontaktne leće

Ah, te nesretne leće! Nerijetko padnu i nemoguće ih je naći bez dodatnog para ruku (i očiju). U redu, za tako nešto ne trebaš tehnički biti i gola, ali traženje leće je vrlo komplicirana procedura, a odjeća tada može samo smetati, zar ne? 

2. Bole te leđa

Majčinstvo zna biti jako teško, uz svakodnevno nošenje djece koja ne žele hodati, nošenja 5 kilograma tešku torbu ispunjenu svim mogućim i nemogućim stvarima za tvoje mališane gdje god da idete i svakodnevnog provođenja vremena na rukama i koljenima kako bi počistia nered koji su djeca ostavila. Stoga, nije ni čudno da te tu i tamo leđa u potpunosti 'napuste', zar ne? Upravo zbog toga ležiš u krevetu, jecaš u agoniji dok ti tvoj partner pomaže oko boli. Da, sasvim solidna priča!

Uhvaćeni na djelu Što učiniti ako vas dijete uhvati u seksu?

3. Popravljaš krevet

Krevet već mjesecima proizvodi iritantne zvukove. Nisi sasvim sigurna otkuda dolaze, ali jako, jako ti ide na živce. Jedini način da se napokon stane tome na kraj je da se mama i tata valjaju po krevetu i naprave par dobrih skokova po njemu. Skviiiiiiiik, evo ga opet! 

4. Igraš se škakljanja

E, ovo je već izgovor s kojim će se tvoj djeca moći poistovjetiti. Svi vole dobru staru igru škakljanju, uključujući i odrasle. I to je upravo ono što ste radili u krevetu. Sa zatvorenim svjetlima. Bez odjeće. Khm. 

Vruće strasti Kad postaneš roditelj, ovih 10 prilika za seks se ne propušta

5. Mazite se na poseban način

Svi vole zagrljaj, s vremena na vrijeme, pa tako i mama i tata. Jedina razlika je u tome da mama i tata imaju malo drugačiju vrstu maženja, a ta vrsta definitivno nije za djecu. Jedina opasnost oko ovakvog objašnjenja je u tome da bi se i dijete moglo poželjeti pridružiti u zagrljaju. Hm, gdje smo ono ostavili odjeću?

6. Sređuješ račune

Svaki roditelj zna da je najbolji način da dijete izgubi interes u ono što radiš je da to učiniš jako dosadnim, primjerice raznorazna papirologija i sređivanje računa idealna su kombinacija. Ne znamo zašto bi zbog računa i partner i ti trebali biti goli u krevetu, ali s pozitivne strane, ne zna ni dijete. 

postporođajni seks Duhovit priručnik: 5 faza seksa nakon dolaska bebe

7. Radite sklekove

Žališ se na onaj višak oko trbuha još od, hm, još od trenutka kad si rodila i baš sada si odlučila nešto poduzeti oko toga. 50 trbušnjaka i sklekova bit će sasvim dovoljno, a tata je tu da ti pomogne pojačati intenzitet, motivirati te i slično. 

8. Hrvaš se

Jeeeeeej! Igra hrvanja! Tko kaže da je hrvanje samo za djecu! Ali, ne. Ne, zlato, ne možeš nam se pridružiti

Viralni hit Duhovito i bez cenzure: Mamin post o 'roditeljskom seksu'

9. Imaš noćnu moru

Postoji tanka linija između zadovoljstva i boli, zar ne? Zamijeniti zvukove seksa sa zvukovima zbog strašnih snova čini se kao savršeno logično objašnjenje. I naravno, tata je tu da te tješi jer si jako ružno sanjala

10. Seksate se

A, ako si toliko u šoku i jednostavne ne znaš što da reći djetetu u tom trenutku, uvijek postoji opcija izgovaranja istine i na pažljiv i oprezan način objasniti djetetu što se trenutno događa. Naravno, ne mislimo pritom na detaljna objašnjenja i opise, ali prije ili kasnije dijete će naučiti o seksu i nema ništa loše u tome da iskreno odgovoriš djetetu na njegova pitanja. Samo, ne zaboravi prije razgovora odjenuti odjeću na sebe. 

Odgovor stručnjaka Dijete je u vrtiću čulo za seks i sada me stalno ispituje što je to

Posjeti missMAMA