Uz mamin trik s dudama beba već 8 mjeseci spava cijelu noć!

Facebook/The Motherload
Mama Laura Gerson kaže da nije morala po noći ući u kćerinu sobu već osam mjeseci od kada koristi ovaj trik s dudama
Vidi originalni članak

Za većinu novopečenih roditelja neprospavane noći su jedna od najtežih stvari kojoj se moraju prilagoditi kada u kuću stigne malena beba. Nakon nekoliko mjeseci roditelji obično probaju sve trikove i tehnike za koju su čuli samo kako bi odspavali nekoliko sati u komadu. Mama Laura Gerson iz Essexa koristi svoj trik s dudama oko devet mjeseci i njezina kći Amelia sada spava po 12 sati noću.

Siguran san Koji je najsigurniji položaj za spavanje bebe?

Roditelju su bebu prvo gledali na video monitoru kako bi utvrdili u čemu je problem i zašto se budi tijekom noći. Malena Amelia budila se kada bi izgubila svoju dudu i onda bi ju tražila. Roditelji su joj iduće noći stavili nekoliko duda u krevetić kako bi je malena lakše pronašla jer su shvatili da 99 posto vremena ona samo želi imati svoju dudu kako bi dalje spavala.

pomaže roditeljima Duda varalica - razlozi za i protiv

"Ona nije potpuno ovisna o dudama i preko dana ih ne koristi, ali ju stvarno smiruje tijekom spavanja. Kada ima više duda u krevetiću lakše joj je pronaći dudu, a jednu ili dvije drži u ruci. Bila je pod stresom kad ih nije mogla naći", izjavila je mama za Mirror Online. Mama je svoj trik podijelila na web stranici The Motherload, a malena Amelia koja će uskoro imati godinu dana sada spava s deset duda svaku noć.

uspostavljanje rutine spavanja 10 najvećih pogrešaka kod uspavljivanja djeteta

Posjeti missMAMA