Prvi susret bebe i psa raznježio i rasplakao ljude: "Ovo je jedan od ljepših videa koje sam pogledala"

Instagram
Prvi susret novorođenčeta i obiteljskog psa raznježio je ljude na internetu nakon što su vlasnici psa video postavili na društvene mreže.
Vidi originalni članak

Susreti između beba i njihovih kućnih ljubimaca često su poput prizora iz bajke, a ovaj video još je jedan dokaz toga. Mama Melisa Roberts na Instagramu je podijelila predivan video prvog susreta svoga sina Oakleyja i njihovog psa Sydneyja. Roditelji su dječaka donijeli u sjedalici, a reakcija psa oduševila je milijune korisnika TikToka koji su pogledali video.

Odrastanje sa psom može poboljšati zdravlje, ali i sreću djeteta

Večer prije nego što je beba stigla kući, Oakleyjevi roditelji donijeli su mu dekicu koja je imala njegov mirisom kako pas ne bi bio uznemiren. Kada je tata spustio dječaka na pod, pas ga je ponjušio, a potom polizao vlasnika. Međutim, ono što je iduće dogodilo raznježilo je sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Roberts (@home.at.number.ten)

Nakon što je Sydney ponjuškao dječaka, otišao je iz prostorije, a potom se vratio noseći dekicu kojom je dječak bio omotan. To što je učinio rasplakalo je njegovog vlasnika koji je bio emotivan otkad je dijete unio u prostoriju. Čini se da ovaj tata nije jedini kojeg je prizor rasplakao, ako je suditi prema komentarima na Instagramu.

Nikad ne ostavljaj bebu sa psom, čak ni vašim ljubimcem, bez nadzora!

"Ovo me rasplakalo. Psi su najbolja bića na planeti", "Super, sada plačem dok se vozim u autobusu punom ljudi", "Ovo je tako predivno", "Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo", "Ovo je jedan od ljepših videozapisa koje sam pogledala zadnjih mjeseci", samo su neki od komentara.

djeca i psi Koji su najbolji psi za djecu?

Posjeti missMAMA