Ovako izgleda mama izdajalica: Komičarka ponovno o realnosti majčinstva

Instagram/amyschumer
Američka glumica i komičarka na svom Instagram profilu redovito dijeli svaki ugodani i neugodni trenutak majčinstva
Vidi originalni članak

Amy Schumer, američka glumica i komičarka početkom svibnja postala je majka sinčića Genea.  Na svojim društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije koje pokazuju na koje sve fizički neugodne situacije mora prolaziti žena nakon poroda. Na taj način desenzibilizira javnost spram tabua perinatalnog razdoblja u životima majki. 

iskreno i duhovito 'Čarobna trudnoća': Komičarka pokazala sve trudničke faze

Ovaj je tjedan svoje pratitelje 'počastila' fotografijom sebe na kojoj koristi pumpice za izdajanje uz opis 'Schumer pumpa'. Njezin izraz lica na fotografiji govori sve. 

Amy je cijelu svoju trudnoću obavještavala svoje pratitelje kako se nosi s "blaženim stanjem", koje je bilo sve samo ne blaženo. Od samog početka borila se s teškim mučninama zbog kojih je čak bila i hospitalizirana. Dijagnosticirana joj je trudnička hiperemeza, komplikacija trudnoće koju karakteriziraju jake mučnine i povraćanje, a koja zahvaća oko tri posto trudnica. Tako je, na sebi svojstven sarkastičan način otkrila razlog zbog kojeg cijelu trudnoću povraća. 

jake mučnine Trudna glumica u bolnici zbog jakih mučnina: 'Tko kaže da je drugo tromjesečje lakše?'

“Amy Schumer i Chris Fischer ubrzali su puls trčanjem tijekom kojeg je Schumer u visokom stupnju trudnoće pokazala svoj rastući trbuh. Amy je još uvijek trudna i povraća jer se novac rijetko ulaže u istraživanja koja se tiču zdravlja žena poput hiperemeze ili endometrioze, ali umjesto toga se troši u svrhe kao što su k*****i koji se ne mogu dignuti ili stariji muškarci koji žele tvrđi k***c”, napisala je na svom Instagram profilu kraj mutne fotografije na kojoj šeće sa suprugom.

No usprkos teškoj trudnoći, nije gubila smisao za humor pa se tako jednom prilikom zapitala kako li je tek ljudima koji čitaju njene internet-žalopojke. Kada je na svijet došao sinčić Gene, nastavila je našalivši se kako je 'stigla kraljevska beba'. Naime, sin princa Harryja i vojvotkinje Meghan rođen je svega sat i pol nakon Amynog djeteta.

zaposlena mama Moćna fotka: Glumica izdajala mlijeko na snimanju za časopis

Posjeti missMAMA