'Oh happy day': Prekrasna objava pobjede nad rakom kod jednogodišnjakinje

Facebook/Chelsea Hughes
Tijekom 15 mjeseci, Molly se morala podvrgnuti kemoterapiji, operaciji, zračenju i drugim intenzivnim postupcima. Nakon što je bila na  posljednjoj kemoterapiji u siječnju, liječnici su konačno obavijestili njezinu obitelj da je Molly službeno u remisiji
Vidi originalni članak

Jednogodišnja djevojčica bila je zvijezda predivnog fotografiranja nakon što su liječnici službeno dijagnosticirali remisiju raka.

Molly Hughes imala je samo 5 mjeseci kada joj je dijagnosticiran neuroblastom u četvrtom stadiju, rijedak tip raka koji se tipično javlja u nadbubrežnim žlijezdama na vrhu bubrega, ali se može proširiti i na druga područja, kažu iz St. Jude bolnice za djecu.

odavanje počasti Fotografija pokazuje radost jednog života i gubitak drugog

Neuroblastom čini 50 posto svih vrsta raka u dojenčadi, a većini djece dijagnosticira se ova bolest prije nego što navrše pet godina.

Tijekom 15 mjeseci, Molly se morala podvrgnuti kemoterapiji, operaciji, zračenju i drugim intenzivnim postupcima. Nakon što je bila na  posljednjoj kemoterapiji u siječnju, liječnici su konačno obavijestili njezinu obitelj da je Molly službeno u remisiji. "Stvarno joj je dobro, ne možeš ni reći da je ikad bila bolesna", kaže mama Chelsea Hughes. "Igra se i divlja je kao i svaka druga 1-godišnjakinja."

Kako bi proslavili, obitelj iz Bowling Greena, Kentucky objavila je fotografiju s Molly.

Na fotografiji koju su objavili na Facebooku je mala Molly, a pored nje je slika na kojoj piše "Oh happy day" a u ruci drži natpis "Ja sam u remisiji".  “Molly ima neke velike vijesti za podijeliti! Njezina skeniranja su bila jasna i nisu pokazivala dokaze o bolesti !! U svom tijelu nema aktivnog raka! "

Iako je vijest pozitivna, Molly još uvijek mora sudjelovati u daljnjem liječenju kako bi se spriječilo ponavljanje raka.

sreća i nada Čudesne fotografije beba s teškim zdravstvenim stanjima

"Neuroblastom ima visok rizik od recidiva, pa je jučer započela probni lijek koji pomaže u sprečavanju recidiva, a ona će to uzimati dvije godine i imat će 'skeniranje' svaka tri mjeseca", objasnila je Chelsea za People. 

Posjeti missMAMA