Godinu dana nakon njegova rođenja, poznato je ime koje je Rihanna dala svom sinu

Instagram, @rihannaofficiall
Rihanna i njen suprug A$AP Rocky već čekaju drugu bebu, što je Rihanna nedavno objavila, a javnost godinu dana nije znala ime njihova prvog sina. No, napokon su ga otkrili.
Vidi originalni članak

Slavne osobe, one baš jako slavne, nekad znaju biti luckaste, pa kad nešto zamisle da će napraviti na određeni način, onda od tog ne odustaju. Nešto kao naša djeca, nekad, zapravo. Tako je Rihanna, baš jako slavna pjevačica, kad je prije otprilike godinu dana rodila, jednostavno zamislila kako neće javnosti otkriti ime svog sina. I u tom je ustrajala, evo, godinu dana.

I sad smo, eto, došli i do tog podatka. Rihannin sin zove se RZA Athelston Mayers. Nije ovo još uvijek potvrdila sama Rihanna, ali informacija je nekako ipak dospjela u medije. Dugo očekivano ime mališan je dobio, čini se, po rapperu RZA, vođom Wu-Tang Clana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Stvarno je vrijedilo čekati, zar ne? No, dobro, o ukusima se ne raspravlja, kao ni o odlukama slavnih osoba. Inače, Rihanna je u međuvremenu objavila da je ponovno trudna, i to poprilično bombastično – nastupom na Super Bowlu.

Inače, nedavno su se Rihanna i suprug A$AP Rocky pojavili na naslovnici časopisa Vogue sa svojim sinom, kojem tada još nije bilo poznato ime. Tom je prilikom Rihanna govorila za Vogue o svojoj trudnoći i majčinstvu. Rekla je kako nije mogla vjerovati koliko je predivno iskustvo porod.

„Ne mogu vjerovati… Od jedne osobe postala sam dvije. U bolnicu uđete kao par, a izađete kao obitelj s tri člana. Suludo,“ rekla je Rihanna.

Dok čeka Oscare Rihanna podijelila preslatki video svog sinčića kako gleda njezin spot „Lift Me Up“

Posjeti missMAMA