Bezbolno i tiho: Pametna izdajalica povećava količinu mlijeka

Willow
Tvrtka Willow izbacila je na tržište pametnu izdajalicu, sveti gral za milenijske mame koja prosječno povećava količinu mlijeka za 20 posto, a možeš je nositi bilo gdje jer je neprimjetna ispod grudnjaka
Vidi originalni članak

Svaki početak je težak, a gotovo svaka dojilja zna da početak dojenja itekako zna biti težak. Iako je dojenje prirodno i zdravo, ne dolazi uvijek samo od sebe. Postoji niz poteškoća s kojima se nove majke susreću kad je u pitanju dojenje njihove novorođene bebe.

Kako na prirodan način povećati proizvodnju mlijeka?

Osim mastitisa, oštećenih bradavica, bolnih grudi, često se zna i dogoditi da se smanji proizvodnja mlijeka i grudi treba ponovno nagovoriti na proizvodnju. Iako vrijedi pravilo ponude i potražnje, jedan od glavnih pomoćnika je i izdajalica. Tvrtka Willow izbacila je na tržište pametnu izdajalicu, sveti gral za milenijske mame koje doje jer je to bežična, svestrana pametna pumpa koja tiho radi unutar tvojeg grudnjaka. 

Dojilje neprestano traže načine kako udobno i u hodu povećati opskrbu mlijekom. Ovaj 'stroj' prosječno povećava količinu mlijeka za 20 posto. Willow je diskretan, tih i neprimjetan ispod grudnjaka tako da ga možeš nositi bilo gdje. Ovu izdajalicu dovoljno je postaviti na grudi, odrediti jačinu izdajanja i uključiti ju. I tvoj posao je gotov. Kao rezultat, dojilje će dobiti još više mlijeka bez dosadnog, glasnog usisavanja koji većina pumpi nudi.

Telefončić Savjeti za izdajanje i pohranjivanje majčinog mlijeka

Willow Generation 3 bit će dostupan ovog proljeća za 499 dolara pa tko voli nek izvoli.
 

Posjeti missMAMA