5 fotografija koje pokazuju ljepotu ožiljaka od carskog reza

Instagram/mother.ly
Donosimo ti prekrasne fotografije žena koje su rodile carskim rezom i tako pokazale kako način na koji rodiš nije ni približno važan kao činjenica da si donijela to malo stvorenje na svijet
Vidi originalni članak

Ožiljak carskog reza vidljivi je podsjetnik na ono što može biti jedna od najboljih i najgorih dana u majčinom životu. Mnoge mame koje su imale carski rez osjećaju neku krivicu i sram, "međutim, majčinstvo je došli tebi, to je čudo", rekla je jedna mama.  A možda i najvažniji podsjetnik? Tvoju bebu nije briga kako se rodila - zato što je voljena i uvijek ćeš biti tu za nju. 

Većina nas može otprilike predočiti kako zaista izgleda carski rez. Znamo gdje se radi rez. Znamo da se beba vadi van. Da se trbuh potom zašije i da mama nakon toga ima bebu. Sve to znamo i zapravo možemo zorno dočarati, no ovaj internet na kojem doista nema što nema, pružio nam je mogućnost da zavirimo u taj svijet i zaista vidimo kako izgledaju ožiljci nakon carskog reza.

the honest body project Ako sam rodila carskim rezom, moje tijelo me nije 'iznevjerilo'

Donosimo ti prekrasne fotografije žena koje su rodile carskim rezom i tako pokazale kako način na koji rodiš nije ni približno važan kao činjenica da si donijela to malo stvorenje na svijet.

1. Ova fotografija pokazuje ljepotu carskog reza

2. Majčinstvo je čudo

3. "Kad sad pogledam svoj ožiljak, vidim sposobnost svog tijela da zaraste, da preživi."

4. "Ovo je deveti dan otkad sam postala majka dvoje djece i to nikao nije bilo lako"

minimalno invazivna operacija Naš liječnik doveo francuski carski rez u Hrvatsku: 'Oporavak rodilje neusporedivo je brži'

5. Zauvijek zahvalne na ovom ožiljku

ogorčena mama 'Misliš da je carski rez lakši način? Pogledaj ove fotografije'

Posjeti missMAMA