Narančasti njoki od bundeve oduševit će najmlađe

Thinkstock
Kuhana bundeva i kuhani krumpir zaslužni su za fantastično mekane i narančaste njoke
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 500 grama bundeve
  • 100 grama krumpira
  • 200 grama bijelog pšeničnog brašna
  • 1 bjelanjak 
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Ručak za obitelj Pet jesenskih recepata s bundevom

Priprema:

1. Meso bundeve nasjeckaj i peci 40 minuta na 200°c. Ohladi ga i protisni s kuhanim krumpirom.

2. U zdjeli pomiješaj bundevu, krumpir, brašno, bjelanjak i malo soli. Na pobrašnjenoj podlozi razvaljaj komade tijesta i podijeli ga na manje štruce promjera dva cm. Njoke izreži i skuhaj.

3. Njoke posluži na salati s umakom od rajčice i poprženim sjemenkama

Potražite još finih recepata na portalu Gastro.hr

recept Domaći kruh od bundeve

Posjeti missMAMA