Jednostavni trik za smirivanje djeteta koji djeluje svaki put

Shutterstock
Sjeti se ovog sljedeći put kad ne budeš mogla umiriti ili utješiti svoje dijete.
Vidi originalni članak

Roditelji male djece obično su preplavljeni savjetima – i to većinom onih neželjenim. No, jednostavan trik jedne majke postao je viralan zbog svoje praktičnosti i mudrosti. Stoga, sljedeći put kada ćeš krenuti smiriti i utješiti svojeg mališana, iskušaj ga! 

Jennifer Batchelor svoju je priču prvotno podijelila na Instagramu. "Stavi dijete u vodu ili ga izvedi van", započela je tekst objave i nastavila kako je to bio "prvi koristan roditeljski savjet koji sam ikad dobila".

poruka tatama Genijalno: U pet crteža mužu pokazala zašto se mame bude neispavane

"Ne sjećam se koliko je moj sin dana bio star kad sam u suzama nazvala svoju majku i rekla: 'Ništa ne uspijeva; ne znam što da još pokušam!' Nije gladan, ni pospan, ni mokar." 

"Pokušaj ga okupati", predložila joj je majka. "Ili ga obuci i odvedi van na svjež zrak.“

Njen savjet bio je i ostao - tako jednostavan, ali i učinkovit. On ne vrijedi samo za novorođenčad, već i za nešto veće mališane, a Batchelor ga koristi već desetak godina.

Ove namirnice djeca trebaju jesti za bolji san

Iako on očito nije rješenje za svaki problem s kojim će se roditelj ikad suočiti, ovaj savjet učinio je čuda za njezinu obitelj. "Ne mogu drugima dati savjet o rasporedu spavanja ili hranjenju niti o igračkama koje je odobrio Montessori. Ne znam što ćemo učiniti s Tik Tokom i Snapchatom za nekoliko godina. Ali, kad moje dijete počne plakati i neutješno je, ovaj savjet zaista je najbolji!“, prenosi Motherly.

Posjeti missMAMA