Brzi ručak: Piletina s kremastim cherry rajčicama

Thinkstock
Brzinski ručak ili lagana večera, pripremite ukusne pileće batke s mekim i kremastim cherry rajčicama. Jelu dodajte rižu, njoke ili tjesteninu i kompletan obrok je tu
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 6 pilećih bataka
  • 1 veći luk
  • 3 šake cherry rajčica
  • 3 režnja češnjaka
  • 1 žličica crvene paprike
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Premažite vatrostalnu posudu uljem i rasporedite po dnu prepolovljene cherry rajčice, češnjak i nasjeckani luk.

3. Prelijte maslinovim uljem.

4. Batke začinite soli, paprom, crvenom paprikom, maslinovim uljem i rasporedite ih po povrću.

5. Pecite dok rajčice ne postanu meke, a piletina pečena, oko 40 minuta.

Potražite više recepata na portalu Gastro.hr

Posjeti missMAMA