8 stvari koje trebaš znati o djetetu rođenom u znaku Škorpiona

Freepik
Ako se tvoj mališan rodio između 23. listopada i 22. studenog, ili ako se tek treba roditi u navedenom periodu, tada je on u horoskopskome znaku škorpion - znak poznat po intenzivnim emocijama, tajnama, ali i odanosti
Vidi originalni članak

1. Jako su tajanstveni

Škorpioni drže sve u sebi. Oni žude za privatnošću i trebaju imati vrijeme za sebe. No, iako vole i cijene svoju samoću i tajnovitost, veoma su intuitivni i svjesni su kada nešto nije u redu. Oni će otkrivati sve obiteljske tajne i ostalo što pokušavaš sakriti od njihova pogleda.

2. Jako su osjećajni

Iako se možda čine hladnima i sabranima, unutar tvojega djeteta vjerojatno se kreće emocionalni vrtuljak. Tvoj posao je navesti ga da dijeli te osjećaje, razgovara o njima i kaže ukoliko ga nešto uznemiruje. Pošto je škorpion strastveni znak, djeca škorpioni mogu biti ekstremna u svojim emocijama - od sakrivanja i "tihog tretmana" u nekoliko sekundi mogu doći do gušenja od smijeha.

3. Važno je da ga podržavaš

Škorpioni su snažni i hrabri i ne vole priznati kada ih je strah. No, iako mogu biti odvažni i oni imaju mnogo strahova i nesigurnosti pa upravo od tebe trebaju povremeni znak da je sve u redu. Zagrljaj ili neki drugi znak naklonosti daleko će dogurati iako će ih ponekad smatrati pretjeranima i "ne cool" pogotovo kada su u društvu s više vršnjaka.

horoskop Kako se igra vaše dijete? Ovan je energičan, a Škorpion je mala petarda

4. Misterija, misterija, misterija

Poput životinje škorpiona, ljudi koji su rođeni u tom horoskopskom znaku također vole mrak i sakrivanje. Tvoj mališan zasigurno će voljeti igru sakrivača i ostale igre koje mu omogućuju nestajanje. Također, veoma su zainteresirani za bilo što što ima veze s misterijom i magijom. Najbolji poklon za njega možda je detektivski set - šešir, odijelo i povećalo.

5. Imaju veoma jaku volju

Već od rođenja, tvoja beba će svojim nepokolebljivim pogledom i bezgraničnom energijom nadvladati tebe, ali i ostale. Ono će gurati granice, zaobilaziti pravila u igri i biti veoma natjecateljski raspoloženo. Zbog toga, važno je da u odgoju budeš čvrsta, ali i nježna.

6. Intenzivni su

Osobe rođene pod ovim znakom skloni su biti introverti. Izuzetno su lojalni svojim bliskim prijateljima i prema obitelji. Ponekad se zbog toga djeca škorpioni mogu činiti bezobraznima, ravnodušnima ili čak i okrutnima, pogotovo prema drugoj djeci, slabijoj od njih samih. Zbog toga, važno je da svoje dijete naučiš poštovanju općenito, ali i poštovanju tuđih osjećaja.

7. Mogu biti posesivni

Mališani rođeni u znaku škorpiona često imaju poteškoće s dijeljenjem igračaka i grickalica s vršnjacima. Pohvalite ga kada primjetiš da je velikodušan i dijeli stvari s braćom i sestrama ili prijateljima. Također, budi spremna i na puno razgovora "jedan-na-jedan" sa svojim malim škorpionom jer ispadi ljubomore i posesivnosti s vremenom sem ogu pojaviti.

astrologija Kakva je vaša beba prema horoskopskom znaku?

Posjeti missMAMA