Video: Objavila je snimku svog kućnog porođaja bez cenzure: "Nije bio bezbolan"

/www.instagram.com/chelseakayhurst
Videozapis otrkiva kako izgleda porod kod kuće u vodi....
Vidi originalni članak

Chelsea Kay Hurst i Nick Hurst popularni su youtuberi, a 12. srpnja dobili su svoje prvo dijete, dječaka Hudsona Owena Hursta. Mlada majka rodila je kod kuće i to u vodi, a za tu opciju se, kako kaže odlučila i prije nego što je ostala trudna.

"Nešto u vezi s tim jednostavno mi se činilo ispravnim i mirnim. Takva sam osoba. Pomisao da sam u blizini svog supruga i malog tima ljudi jednostavno je činila da se osjećam dobro", napisala je novopečena majka na Instagramu.

"Puštali smo umirujuću glazbu. Izvela sam psa u šetnju, a suprug me držao za ruku i držao dok sam imala kontrakcije. Porođaj je bio luda igra uma, pitala sam se hoću li biti dobra mama, jesam li stvarno spremna na ovo, a čuti potvrdne odgovore moje babice, doule i supruga bilo je nevjerojatno ohrabrujuće", kazala je opisujući svoje iskustvo. U nastavku možeš pogledati kako je izgledao porod u vodi.

Videozapis je u kratkom vremenu prikupio pozamašan broj pogleda, a roditelji dječaka napisali su da su svojom objavom htjeli inspirirati i ohrabriti sve roditelje i majke, posebno one koje razmišljaju o kućnom porodu.

 

vrste poroda Dobrobiti za rodilju: Porod u vodi smanjuje rizik od vaginalnog pucanja

 

Posjeti missMAMA