Uz ove vježbe osjećat ćete se senzualno i smireno!

Screenshot
Isprobajte tri vježbe iz našeg videopriloga i povežite se sa svojim trudnim tijelom i bebom u trbuhu! Opustit ćete kukove i povećati njihovu pokretljivost, no još je važnije da ćete se, bez obzira na suvišne kilograme, osjećati lijepo i senzualno
Vidi originalni članak

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Važan dio AM metode vježbanja za trudnice, koju je tijekom svoje trudnoće kreirala Ana Kuhanec, poznata po svom Ana's Sensual fitness programu, koji kombinira jogu, pilates i ples oko šipke, je povezivanje sa svojim trudnim tijelom i bebom u trbuhu.

"Kroz vježbe meditativnog karaktera te vježbe relaksacije i opuštanja istovremeno njegujete svoju senzualnost i ljepotu. Poznato je kako su trudnice izložene fizičkim i emotivnim promjenama te im ovaj način vježbanja omogućuje lakšu prilagodbu na sve što ih čeka tijekom devet mjeseci", objašnjava mag. kineziologije Ana Kuhanec.

Isprobajte vježbe iz našeg videopriloga! U prvoj, klečeći na koljenima kružite zdjelicom. Zatvorite oči, stavite ruke na trbuh i pokušajte ostvariti kontakt sa svojom bebom. Ovu vježbu možete obogatiti poznatim Kegelovim vježbama.

Druga vježba je tzv. prenatal mačka, koja se izvodi klečeći, s osloncem na rukama. Radite velike krugove bokovima, opustite se i uživajte u ovoj prekrasnoj kretnji.

Treća vježba izgleda kao ples na koljenima, u kojem opisujete velike krugove zdjelicom i cijelim gornjim dijelom tijela.

"Ovim vježbama opustit ćete kukove i povećati njihovu pokretljivost. No još je važnije da ćete se uz njih, bez obzira na suvišne kilograme, osjećati lijepo i senzualno. Pomoći će vam i da se osjećate smireno, a kaže se da ako je mama dobro, i beba će sigurno biti", naglasila je Ana Kuhanec.

Pročitajte više u specijalu 'Moje tijelo u trudnoći'!

Posjeti missMAMA