Trudnice usporedile trbuščiće: možete li vjerovati da će roditi skoro u isto vrijeme?

Instagram/chontelduncan
Dvije trudne prijateljice usporedile su trudničke trbuščiće. Obje su u drugom tromjesečju i samo četiri tjedna razlike, no njihova tijela potpuno su različita!
Vidi originalni članak

Australska fitness trenerica i model Chontel Duncan na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj sa svojom prijateljicom Nat uspoređuje trudničke trbuščiće. Na preslatkoj fotografiji vidi se da se Chontel u 21. tjednu trudnoće jedva nazire trbuščić, dok njena prijateljica ima puno veći trbuščić, a samo je četiri tjedna dulje trudna od nje!

Chontel kaže da je htjela pokazati kako je svako tijelo drugačije i da nije važno jesmo li visoki, niski, izgledamo li kao da smo progutali košarkašku loptu ili smo napuhnuti i u drugom tromjesečju izgledamo kao pred porodom

Kritiziraju trudnicu zbog 'pločica' na trbuhu u 8. mjesecu trudnoće

"Svaka žena bebu nosi drugačije, i to zasigurno ne znači da netko radi nešto pogrešno ili nezdravo. Obje imamo zdrave bebe i do sad smo imale nevjerojatne trudnoće, osjećale smo se prekrasno i pune energije", napisala je Chontel uz ovu fotografiju koja je objavljena prije tri mjeseca, a sad se počela širiti Internetom jer se Chontel približava terminu i objavljuje svoje fotografije iz osmog mjeseca trudnoće. Inače, ona očekuje svoje prvo dijete, dok je Nat ovo treća bebica.

Forum: Fotografije trudničkih trbuha, UZV ili tek rođenih bebica

Posjeti missMAMA