Otišla u dućan i rodila na podu za 10 minuta: Bolničari su bili zapanjeni kada su stigli

Shutterstock
Katie je otišla u trgovinu u 40. tjednu trudnoće, misleći da bi joj promjena okruženja mogla goditi. Ali samo nekoliko minuta kasnije postala je mama, rodila je dječaka Sebastian na podu dućana.
Vidi originalni članak

Dok većina žena satima trpi trudove i muče se, s Katie Covell iz engleskog grada Leedsa nije bilo tako. Naime, ona je rodila u prolazu između polica lokalne trgovine Morrison u roku od 10 minuta.

Katie je otišla u trgovinu u 40. tjednu trudnoće, misleći da bi joj promjena okruženja mogla goditi. Ali samo nekoliko minuta kasnije postala je mama, rodila je dječaka Sebastian na podu dućana.

prvi znakovi Kako ću znati kad trebam krenuti u rodilište?

"Bilo je to u veljači 2020. i prošlo je tri dana od termina. Nikada mi nije bilo tako neugodno", rekla je Katie i dodala kako je očajnički trebala promjenu okruženja. Prolazila je kroz police dućana i stavljala pelene i ostale potrepštine u kolica.

"Kad sam osjetila trnce, nisam razmišljala o porodu. Ali onda sam iznenada osjetila oštru bol te se srušila na tlo. Kontrakcije su bile snažne i brze. Vrisnula sam u agoniji dok je čistačica supermarketa, Cherise, trčala do mene kako bi mi pomogla. Ubrzo je Morrisonsovo osoblje postavilo zavjesu oko mene kako bi zaštitilo moju privatnost, a Cherise me nije napustila. 'Vi to možete' - potaknula me", priča Katie, a prenosi The Sun

Novopečena mama nije mogla vjerovati da će se njezin sin roditi u trgovini u roku od 10 minuta. Bila je zapanjena koliko je brzo došao na svijet, a nazvala ga je Sebastian.

"Bolničari su bili zapanjeni kada su stigli samo nekoliko trenutaka kasnije i otkrili da su propustili cijeli porod. Odvezli su me u bolnicu gdje su pregledali Sebastiana i mene i na sreću sve je bilo uredu. Morrisonovi zaposlenici su bili nevjerojatni na porodu, a čak su mi i poslali prekrasnu košaru punu potrepština za bebu nakon što se Sebastian rodio. To je bila jako slatka gesta", rekla je mama.

Najbolje od svega, kaže Katie, je to što je ostala u kontaktu s Cherise, čistačicom koja joj je pomogla roditi Sebastiana. Bila je uz nju kada ju je najviše trebala i ubrzo su postale najbolje prijateljice. Zato ju je Katie zamolila da bude kuma malom Sebastianu.

"Cherise je bila počašćena i sada je moja spasiteljica iz supermarketa veliki dio našeg obiteljskog života. Čak smo zajedno proslavili Sebastianov prvi rođendan u Morrisonsu. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam otišla u trgovinu da uzmem neke osnovne stvari i uspjela roditi bebu", zaključila je Katie.

nevjerojatno Slatka fotka otkriva neobično mjesto na kojem je beba rođena

Posjeti missMAMA