Neprocjenjiva reakcija mame koja je rodila bebu tešku 5 kg

Facebook / LauraFifieldPhotography
Reakcija mame nakon što je kod kuće rodila bebu tešku 5,05 kilograma bez intervencije liječnika, savršeno je sažela cijelo njezino iskustvo poroda
Vidi originalni članak

Natalie, iz SAD-a, zamolila je fotografkinju Lauru Fifield da dokumentira njezin porod kod kuće kako bi uhvatila trenutke koje nikada neće zaboraviti.

svjetski tjedan doula Prekrasne fotografije doula i majki na porodu

Buduća mama rekla je kako je imala predosjećaj da će njezino dijete biti malo teže, ali nije znala koliko će biti u pravu. Nakon prirodnog poroda kod kuće, bez intervencija, Natalie po prvi put drži svoje dijete i na njezinom licu možemo vidjeti iznenađenost, kao i uzbuđenje i ponos što je uspjela.

"Da, ona je to napravila, kod kuće, bez intervencija, bez komplikacija”, fotografkinja Laura Fifield napisala je kada je podijelila fotografiju na Facebooku. „Ona je prirodno porodila dječaka teško 5,05 kilograma!", dodala je.

rijedak prizor Nevjerojatan video carskog reza bebe okrenute na zadak

Fifield je rekla da je mamina reakcija zapravo šokirana mješavina toga što je konačno saznala spol bebe, što je beba konačno stigla, a tek onda čuđenja što je beba tako velika.

Jedna je majka komentirala: "Oduvijek govore kako slika vrijedi tisuću riječi i ovo je prekrasno. Koji nevjerojatan trenutak i emocija na fotografiji i mogućnosti da se osvrnete godinama kasnije i sjetite se točno kako ste se osjećali.

Postporođajno tijelo Prekrasne neretuširane fotografije žena nakon poroda

Komentar druge majke: „Ja sam zaljubljena u ovu sliku. Bože, to je velika beba. Čestitam, mama. Uspjeli ste!

Posjeti missMAMA