Nakon borbe s neplodnošću i rakom te čudesne trudnoće, obitelj želi još jedno dijete

Instagram/jlo
Nakon što je Geoffu drugi put dijagnosticiran rak testisa i liječnici su mu rekli da je neplodan, rođen je njihov čudesan sin Oliver D. Cruz, začet prirodnim putem. Sad se obitelj bori da dobije još jedno dijete i opisuju svoj težak put prema tom snu
Vidi originalni članak

Nakon što se rak testisa dva puta vraćao, četiri neuspješna ciklusa IVF-a i velikih financijskih napora, kao i desetak 10-satnih putovanja iz Arizone u kliniku u Los Angelesu, J and Geoff Montgomery ne žele odustati od sna da njihova tročlana obitelj postane četveročlana. Kad je Geoffu drugi put dijagnosticiran rak testisa i utvrđeno je da je neplodan, otkrili su da je J nekim čudom ostala trudna na prirodan način. Njihov sin Oliver D. Cruz sad ima tri godine i obitelj je odlučna u odluci da imaju drugo dijete. Čak je i Oliver kad je puhao svjećice na torti, poželio malu sestru.

"Postoji slaba, ali uvijek prisutna, nagonska, nepokolebljiva nada koja pluta u mojoj srži. Mala je, ali neuništiva. Drži me budnom noćima, istražujući i pokušavajući naći rješenje i zašto nam IVF još nije pomogao. Zbog nje sanjarim po danu kako sam pronašla razlog, riješila ga i nekako, na neki način mogli smo platiti našu petu rudnu. Kad zatvorim oči i duboko udahnem, mogu zamisliti svoju obitelj - i uvijek vidim još jedno biće s nama", objasnila je J za Babble.

Kako se nositi s tjeskobom zbog neplodnosti?

Mama J, opisuje njihovu svakodnevnu borbu na Instagramu i označava slike s hashtagom #lifeloveandIVF. Želi pomoći da se makne društvena stigma s neplodnosti, osvijesti ljude koliko je taj problem čest  i želi pomoći drugima koji prolaze isto što i oni sami. 

Posjeti missMAMA