Četiri sestre istovremeno trudne i rodit će s razmakom od nekoliko mjeseci

Screenshot
Kad su sestre istovremeno trudne, to nam je simpatično, uvijek se tom čudimo – na pozitivan način. A što kad su odjednom trudne četiri sestre?! E, to je već – vijest za vijest!
Vidi originalni članak

Kad su sestre Zaninović bile istovremeno trudne, svima je to bilo vrlo simpatično, a mnogi su komentirali kako blizanke uistinu dijele brojne sličnosti. Kad vidimo dvije sestre istovremeno trudne, to nam uvijek izmami smiješak na lice. A zamisli samo da vidiš četiri sestre s trbuščićima! Da, četiri.

Jedna škotska obitelj uskoro će se u samo nekoliko mjeseci povećati za četvero djece! Četiri sestre su, naime, trudne istovremeno i sve trebaju roditi u razmaku od nekoliko mjeseci. Budući da je samo jedna od njih prvi put mama, a njih tri imaju već po jedno dijete, bit će to jedna velika i vesela obitelj, čini se. Termini četiri sestre su u svibnju, kolovozu i studenom.

Kad se na Božić ova obitelj sastane sa svim svojim članovima, bit će ih 22 na okupu, a zanimljivo je da će među djecom koja se trebaju roditi biti i dva dječaka – što i nije neka vijest, ali su to ujedno prvi dječaci u obitelji.

Sestre su sve uzbuđene zbog ovih trudnoća, ali i činjenice da će se obitelj toliko povećati. Obitelj je, inače, dosta bliska, pa čak i žive svi relativno blizu. Zbog te blizine moglo bi biti lakše potražiti ili ponuditi pomoć sestrama.

Da stvar bude još bolja, mama ovih sestara je presretna i odlučila je svakoj biti partnerica na porođaju. Sigurni smo da će baka biti presretna kad se njezina obitelj odjednom toliko poveća. Čestitamo unaprijed!

Čarobna brojka Mama otkrila kolika je savršena razlika u godinama između djece, drugi roditelji se složili

Posjeti missMAMA