Beba rođena u vodenjaku pomaže nam zamisliti život u maternici

Instagram/janabrasilfotografia
Ove nevjerojatne fotografije 'En Caul' poroda oduzimaju dah jednako kao i beba na njima te podsjećaju majke diljem svijeta da su naša tijela jednom bila nečiji cijeli svijet. A sada su oni naš!
Vidi originalni članak

Vidjeti svoju bebu po prvi put nevjerojatno je iskustvo za svakog roditelja. Većina roditelja najvjerojatnije je mjesecima prije rođenja djeteta zamišljala što njihova beba radi u maternici, pokušavajući zamisliti realnu sliku pored one dvodimenzionalne crno bijele slike s ultrazvuka. 

Zahvaljujući brazilskoj fotografkinji Janaini Oliveiri i dječaku imena Noah - roditelji diljem svijeta sada zaista mogu zamisliti kako je izgledao svijet njihove bebe između slike s ultrazvuka i prvog daha

10 rijetkih i čudesnih fotografija beba rođenih u vodenjaku

I dok se većina beba rodi bez svoje amnionske vrećice, maleni Noah došao je na svijet putem carskog reza, još uvijek začahuren u svojoj. 

Za bebe rođene u netaknutoj amnionskoj vrećici govori se da su rođene 'En Caul' porodom i takvi porođaji su jako rijetki - događaju se u jednom od 80 000 rođenja, a kada vidimo ovakve nevjerojatne snimke, ne preostaje nam ništa drugo nego diviti se čudu života

video Nevjerojatan porod trojki: Dvije bebe rođene u vodenjaku

Dječak Noah sada je prava zvijezda u svom gradiću Vila Velha u Brazilu, a njegova majka Monyck rekla je kako su joj liječnici tijekom poroda približili ekran tako da ga može gledati: "Gledala sam ga u trenutku dok sam ga rađala. Liječnici su mi primaknuli ekran da mogu vidjeti. Prizor je bio toliko divan da me rasplakao."

Pogledaj cijelu fascinantnu galeriju:

Video Zadivljujuće: Beba rođena u vodenjaku prvi put udahne zrak!

čarolija života Video: Beba čvrsto spava u vodenjaku, a liječnici čekali 7 minuta da se probudi

Posjeti missMAMA