Mala babica: 11-godišnjakinja pomogla mami na porođaju!

Thinkstock
Jedanaestogodišnja Caitlin Burke bila je kod kuće kad je njenoj mami puknuo vodenjak te je uz pomoć telefonskih uputa medicinskog osoblja pomogla pri rođenju svoje sestrice, a nakon toga normalno otišla u školu
Vidi originalni članak

11-godišnja djevojčica Caitlin Burke iz Engleske želi biti primalja kad odraste, a već ima i iskustva u tom poslu! Naime, njezina mama ujutro je dobila trudove, nakon što je njezin partner izašao iz kuće, a nakon desetak minuta puknuo joj je vodenjak. Ova mama petero djece znala je da će uskoro roditi, a pomogla joj je najstarija kći Caitlin!

'Četvrto dijete rodila sam u kupaonici'

"Rekla sam Caitlin da nazove hitnu, a oni su joj preko telefona govorili što da učini. Caitlin je bila nevjerojatna. Teško mi je opisati što je sve učinila za mene. Vrištala sam od boli, a ona je ostala smirena cijelo vrijeme. Ja nikad ne bih mogla napraviti što je Caitlin napravila, ni sad, a kamoli u dobi od samo 11 godina...", rekla je mama Tara Knightley o svojoj hrabroj kćeri.

Uz pomoć medicinskog osoblja s kojima je razgovarala preko telefona, Caitlin je uspjela pomoći bebi da dođe na svijet, odmotati pupčanu vrpcu koja je bila omotana oko bebine glave i potaknuti bebu da počne plakati. "Bilo me strah i na početku sam malo drhtala, zato jer nikad u životu nisam vidjela nešto ovakvo!", rekla je Caitlin.

Njezina malena sestrica Elsa rodila se ujutro u 7 sati tako da je Caitlin nakon toga normalno otišla u školu. "Moji prijatelji i učitelji su bili jako sretni i ponosni na mene", rekla je djevojčica.

 

Šokantna ispovijest: 'Rodila sam u bolničkom WC-u'

Posjeti missMAMA