Video: Dječak se rasplakao kad je vidio što mu je kupila mlađa sestra!

Facebook/Rachel Stout
Abigail je dobila hrčka i stariji brat Daniel radio je kućanske poslove kako bi zaradio novac i kupio sebi hrčka. Djevojčica je to vidjela i svojim rođendanskim novcem priredila bratu prekrasno iznenađenje
Vidi originalni članak

 

Braća i sestre nisu uvijek spremni napraviti nesebičan čin kako bi pomogli jedni drugima. To nije slučaj s prekrasnom djevojčicom Abby. Njena majka Rachel Stout postavila je dirljivi video na svoj Facebook profil i ispod opisala što se dogodilo. Otkad je šestogodišnja Abigail dobila hrčka njen devetogodišnji brat Daniel štedio je novac i obavljao razne kućanske zadatke kako bi zaradio novac kako bi i on sebi kupio hrčka. Abby je dobila novac za rođendan i s njim odlučila iznenaditi svog brata.

Daniel je prespavao kod prijatelj, a kad se vratio Abby mu je pokazala iznenađenje. Nije uspio suzdržati suze pa ga je mlađa sestra čak upitala što mu je i plače li od sreće. Majka je napisala da je par puta pitala Abby želi li stvarno potrošiti svoj rođendanski novac, ali nije bilo sumnje u umu ove darežljive sestre.

Posjeti missMAMA