Svinjetina s povrćem u woku

Thinkstock
U woku prepržite svinjetinu, tikvice, papriku i poslužite uz željenu tjesteninu
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 300 grama tjestenine s jajima
  • 200 grama krte svinjetine
  • 4 kriške pršuta
  • 2 tikvice
  • rog paprika
  • 10 zelenih maslina 
  • parmezan
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Priprema:

1. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Svinjetinu izrežite na kockice, začinite po želji i prepržite u woku u ulju pa izvadite sa strane.

2. Tikvice izrežite na polumjesece, a papriku na trakice. U woku dvije žlice maslinova ulja popržite papriku 3 minute, dodajte tikvice i pržite još jednu minutu, začinite soli i paprom. Masline narežite na kolutiće i dodajte tikvicama.

3. U prženo povrće dodajte ocijeđenu tjesteninu i dobro promiješajte.

4. Pri serviranju tjestenini dodajte pršut narezan na trakice i obilno pospite svježe naribanim parmezanom.

Posjeti missMAMA